ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σητείας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σητείας

Από

Ημερομηνία

Από το γραφείο δημάρχου ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Κυκλοφοριακών θεμάτων, εγκρίθηκαν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σητείας:

  1. Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων για όλο το 24ωρο και για το 3μηνο ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2021 (εξαιρουμένων των οχημάτων τροφοδοσίας έως 3Τ και μέχρι 14:00 μ.μ. ) στο τμήμα της οδού ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ( από τη συμβολή με την οδό ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ έως τη συμβολή με την οδό ΚΑΤΑΠΟΤΗ ).

Το μέτρο εφαρμόζεται πιλοτικά, μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας με σκοπό να αποδοθεί στους καταναλωτές ασφαλής χώρος για τις αγορές τους και θα συμβάλει στην αναβάθμιση του μικροκλίματος της περιοχής και του αστικού περιβάλλοντος, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, στην ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

  1. Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, από ώρα 19:00 έως 05:00 και για το 3μηνο ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2021 στην οδό ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ και στο τμήμα της παραλιακής οδού 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ( από τη διασταύρωση με την οδό ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ μέχρι τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Σητείας-Παλαικάστρου ).

Το μέτρο εφαρμόζεται για την ασφάλεια των περιπατητών και των λουόμενων.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να αποδεχτούν τα νέα προσωρινά μέτρα κυκλοφορίας.

Απαιτείται η συμβολή όλων για να αποκτήσουμε μία πόλη φιλική για τους πεζούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα