ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΈρχονται εξελίξεις για την ΑΕ Νεάπολης

Έρχονται εξελίξεις για την ΑΕ Νεάπολης

Από

Ημερομηνία

Εβδομάδα στην οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά είναι αυτή που διανύουμε για την ΑΕ Νεάπολης όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις αρκετών παικτών, όπως και το θέμα του προπονητή.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Μανόλη Μαρκάκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ αναμένεται η απόφαση από τον Γιάννη Κουλούρα και αν μπορεί και είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να την οδηγήσει στην Γ’ εθνική και τη νέα σεζόν. Μέχρι και χθες κάτι επίσημο, αλλά ούτε κάποια πληροφορία δεν είχε προκύψει από το Νεαπολίτικο «στρατόπεδο», όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να κλείνουν πολλές υποθέσεις με θετικό ή αρνητικό τρόπο.

Άλλωστε, σύντομα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα αρχικά αυτή της απόφασης για συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο Ελλάδας, σε μια σημαντική και ιστορική στιγμή για το σωματείο, την οποία με κάθε τρόπο δεν πρέπει να την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη και αυτό αποδεικνύει ότι και η φετινή προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να στηριχθεί από όλους και την τοπική κοινωνία, με την κατάθεση συμμετοχής των ομάδων της Γ’ εθνικής να πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα, στις 30 Ιουλίου.

Ένα μήνα μόλις αργότερα η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για να ξεκινήσεις τις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς 29 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί από την ΕΠΟ η έναρξη της διοργάνωσης με την Α’ φάση στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες της κατηγορίας, κάτι που εύκολα κάνει αντιληπτό πως έχουν πολλά να λύσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόσφατα άρθρα