Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΥπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής των δημοτικών σφαγείων στις Κουρούνες

Υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής των δημοτικών σφαγείων στις Κουρούνες

Από

Ημερομηνία

Η παράδοση-παραλαβή του υπάρχοντος υλικοτεχνικού εξοπλισμού των δημοτικών σφαγείων και η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου έλαβαν χώρα χθες το πρωί στις Κουρούνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Η διαδικασία έγινε παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού και του εκμισθωτή των σφαγείων, εκπροσώπου της εταιρείας «Σφαγεία και Κρεατεμπορική» Νεάπολης Γιώργο Βελημβασάκη, ενώ παρόντες επίσης ήταν οι αντιδήμαρχοι Κωστής Καστελλιανάκης, Κίμωνας Χουρδάκης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεάπολης Γιάννης Μηναδάκης.

Στον ανάδοχο δόθηκαν ουσιαστικά τα «κλειδιά» των δημοτικών σφαγείων, με τη δυνατότητα πλέον να μπορεί άμεσα να ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία ευπρεπισμού του χώρου, κλπ, προκειμένου να τεθούν σε λειτουργία, αφότου εξασφαλιστούν πρώτα οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Όπως δήλωσε στην “Α” και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, η ενημέρωση που έλαβε η δημοτική αρχή από τον εκμισθωτή είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν τα μηχανήματα για να ξεκινήσουν συντηρήσεις, κλπ, με τον στόχο του αναδόχου να είναι τα σφαγεία να έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν μέχρι και τα προσεχή Χριστούγεννα.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα