Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈρχεται το νέο προσωπικό στην καθαριότητα του Δήμου Αγ. Νικολάου

Έρχεται το νέο προσωπικό στην καθαριότητα του Δήμου Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει έλθει το καινούργιο προσωπικό στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου, όπως δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ και το δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Βάρδας.

Πρόσφατα, άλλωστε, έληξαν οι αιτήσεις της σχετικής προκήρυξης του Δήμου Αγίου Νικολάου για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 30 εργατών καθαριότητας και 2 οδηγών απορριμματοφόρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου έχει ζητήσει 60 συνολικά εργαζόμενους (οδηγούς και εργάτες) που θα «σπάσουν», όπως έχει ξαναγράψει η «Α», στη μέση, προκειμένου αυτοί να μοιραστούν και να διασφαλιστεί έτσι μια συνέχεια και να αποφευχθεί ένα «κενό» διάστημα από πλευράς προσωπικού.

Δρομολόγια και Πέμπτες, Κυριακές στα κεντρικά σημεία

Παρότι, πάντως, το εποχιακό αυτό προσωπικό ακόμη δεν έχει έρθει, έχει γίνει κατορθωτό, όπως λέει ο κ. Βάρδας, να γίνεται αποκομμιδή των απορριμμάτων και τις ημέρες Πέμπτη και Κυριακή, στα κεντρικά σημεία σε Άγιο Νικόλαο και Ελούντα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν περισσότερο και τα καταστήματα καθώς η τουριστική σαιζόν βρίσκεται στην κορύφωσή της.

Σκαμπανεβάσματα, πάρα ταύτα, «πάντα υπάρχουν», σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «λόγω των ζημιών και των αναρρωτικών αδειών».

 

Τοποθετούνται οι νέοι πράσινοι κάδοι

Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, η τοποθέτηση των 200 περίπου νέων πράσινων κάδων καθαριότητας σε όλη την έκταση και τις Κοινότητες του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος από τον προηγούμενο μήνα προμηθεύτηκε και τοποθέτησε 100 νέα καλαθάκια απορριμμάτων στην πόλη του Αγίου Νικολάου, αντικαθιστώντας αυτά που υπάρχουν τώρα.

Επίσης, στους πράσινους κάδους απορριμμάτων έχουν ήδη τοποθετηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας τα ενημερωτικά αυτοκόλλητα (σε μέγεθος Α3, με οδηγίες, τηλέφωνα, κλπ) που είχε παραγγείλει ο Δήμος.

 

Πρόσφατα άρθρα