Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΓια μια ακόμη φορά ο Δήμος Ιεράπετρας έδειξε το κοινωνικό του και...

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Ιεράπετρας έδειξε το κοινωνικό του και φιλόξενο πρόσωπο

Από

Ημερομηνία

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Ιεράπετρας έδειξε το κοινωνικό του και φιλόξενο πρόσωπο, από την πρώτη ημέρα της υποδοχής των μεταναστών μέχρι και την ημέρα της αποχώρησής τους. Με ευγένεια, φροντίδα, αλληλεγγύη και συμμετοχή, με ιδιαίτερη αγάπη και εξυπηρέτηση από όλους.

Από το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη που από την πρώτη στιγμή ήταν σε επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και τον Υπουργό κ. Ι. Πλακιωτάκη καθώς και με το Λιμενάρχη κ. Γιάννη Παπαδάκη ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της διάσωσης-έρευνας,

το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, το Α/Τ Ιεράπετρας, τη Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, την Υπηρεσία Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας, την ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ, τον Ερυθρό Σταυρό (εθελοντές Σαμαρείτες και Νοσηλευτική) και τον πρόεδρο κ. Μαμαντόπουλο, τους εθελοντές της ΕΔΙΚ, το Σύλλογο Παλμός Ζωής, τους εθελοντές του Συλλόγου «Κρήτη δίνει Ζωή» καθώς και δημότες που συμμετείχαν και θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας κ. Μανόλη Μιχελαράκη για τη βοήθεια που προσέφερε με  τη συμμετοχή των παρακάτω καταστημάτων στη σίτιση των φιλοξενούμενων.

Βίρα Πότζι, Kermen, Searocco, massati restaunant, family pizza, Mama’s Soulkitchen, Γύρος του Κόσμου, Μπακαλόγατος, L΄angolo pizzeria, elephant street espresso, Απέριττον Καφέ, Μιχελάρος Καφέ, Brunce coffee, street cafe, Σήφης mini market, Όλα Ελληνικά, Caravan, bakery Ζαφειράκης, Άριστον Καφέ, Το κασαπιό του Νεοφώτιστου, Ταβέρνα Αλάτσι,  ζαχαροπλαστείο Chocolicious , κατάστημα Kourinos shoes, και το κατάστημα παιχνιδιών Σούλα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την όποια βοήθεια προσφέρατε και βοηθήσαμε όλοι μαζί  αυτούς τους  ανθρώπους να περάσουν αυτές τις λίγες μέρες διαμονής στον τόπο μας όσο πιο ευχάριστα γινόταν.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλύτερη τύχη και ιδιαίτερα ευχόμαστε στην μικρή τετράχρονη Αρίνα που πραγματικά μας συγκίνησε όλους μια ζωή ,που επιθυμούν όλα τα παιδιά του κόσμου, ειρηνική και με πολλή Αγάπη.

Με εκτίμηση

H Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας

Μαρία Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη

 

 

Πρόσφατα άρθρα