ΑρχικήVideoΓ. Πλακιωτάκης από τη Νεάπολη: Κάνω έκκληση στους εργαζομένους σε τουρισμό,...

Γ. Πλακιωτάκης από τη Νεάπολη: Κάνω έκκληση στους εργαζομένους σε τουρισμό, εστίαση, ακτοπλοϊκές εταιρίες και λιμενικό να εμβολιαστούν (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Βίντεο – ρεπορτάζ: Νίκος Σγουρός

Το εμβολιαστικό κέντρο στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο της Νεάπολης επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Παρόντες ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Μανόλης Ανδρεαδάκης ενώ παρούσα ήταν και η Αναπλ. Διοικήτρια του Διαλυνάκειου Ειρήνη-Βασιλική Χατζέα η οποία όπως είχε αποκαλύψει η ΑΝΑΤΟΛΗ την προηγούμενη Κυριακή έχει υποβάλλει την παραίτησή της, καθότι πάντως ακόμη δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση από το υπουργείο, τύποις παραμένει στα καθήκοντά της. Παρόντες και εργαζόμενοι, στελέχη και μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Μετά την συζήτηση-ενημέρωση που είχε με την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Μακρή, ο κ. Πλακιωτάκης έκανε δηλώσεις μαζί με τον κ. Αρκουμανέα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει το προσεχές διάστημα ένταση του εμβολιαστικού προγράμματος, συνέχεια στην τήρηση των μέτρων ενώ έκανε έκκληση σε όλους τους εργαζομένους σε τουρισμό-εστίαση να σπεύσουν άμεσα να κλείσουν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν όπως και τα πληρώματα των ακτοπλοϊκών εταιριών και τους λιμενικούς να αυξήσουν και αυτοί την συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, τόνισε ότι από τη στιγμή που τους ελέγχους στα πλοία ανέλαβε το Λιμενικό, δεν έχει επιτραπεί η είσοδος σε πάνω από 13 χιλιάδες επιβάτες, “κάτι που πιστοποιεί ότι οι έλεγχοι είναι αυστηροί και αποδίδουν. Εμείς δεν έχουμε τιμωρητική διάθεση, θέλουμε τη συνεργασία επιβατών και πληρωμάτων και να τηρούν όλα τα πρωτόκολλα. Εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε και κυρίως εάν αυξήσουμε τους ρυθμούς του εμβολιασμού θα μπορέσουμε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατόν στην κανονικότητα”.

 

  • Θα ακολουθήσει και βίντεο με τον διάλογο ανάμεσα στον κ. Πλακιωτάκη και το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου του Διαλυνάκειου.

Πρόσφατα άρθρα