Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈντονη διαμαρτυρία κατοίκων στον παραλιακό Αγίου Νικολάου. Το Λιμεναρχείο τους φόρτωσε πρόστιμα!

Έντονη διαμαρτυρία κατοίκων στον παραλιακό Αγίου Νικολάου. Το Λιμεναρχείο τους φόρτωσε πρόστιμα!

Από

Ημερομηνία

Την έντονη διαμαρτυρία κατοίκων και καταστηματαρχών που βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο πέριξ των ανακατασκευαζόμενων ξενοδοχείων «Ερμής» και «Κοράλ» προκάλεσε η σημερινή απόφαση του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου να προχωρήσει στην εκδοση προστίμων στάθμευσης για τα οχήματά τους στην περιοχή.

Οι περίοικοι και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή έχουν επισημάνει στο Λιμεναρχείο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την διαδικασία ανακαίνισης, αφού ο δρόμος εν μέσω Δεκαπενταύγουστου παραπέμπει σε εργοτάξιο, είναι άκρως προβληματικός στη διέλευση του, λόγω της συνολικής αναρχίας που επικρατεί ενώ υπάρχουν και δείγματα περιβαλλοντικής μόλυνσης όχι μόνο στη ξηρά αλλά και τη θάλασσα.

Για όλα τα παραπάνω οι κάτοικοι διαπιστώνουν πλημμελή αντιμετώπιση από την πλευρά της Υπηρεσίας και στον αντίποδα είδαν σήμερα, όχι μόνο να μην βρίσκουν κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να έχουν εκείνοι την αντιμετώπιση παραβατών! Το γεγονός τους εξόργισε οδηγώντας σε διαμαρτυρία προς τη Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου Δήμητρα Χασιώτη.

Πρόσφατα άρθρα