Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑποχωρούν Μιχ. Γαρεφαλάκης-Μαρία Φαζού από το Σύνδεσμο Υπαλλήλων Ξενοδοχείων νομού Λασιθίου-Ευχαριστίες

Αποχωρούν Μιχ. Γαρεφαλάκης-Μαρία Φαζού από το Σύνδεσμο Υπαλλήλων Ξενοδοχείων νομού Λασιθίου-Ευχαριστίες

Από

Ημερομηνία

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

Ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου, επιθυμεί να υπενθυμίσει στα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, δεδομένου ότι τα προβλήματα που ανέκυψαν λόγω της πανδημίας και των αναστολών και πολλά άλλα που χρονίζουν χρήζουν άμεσης λύσης για την ερχόμενη περίοδο και γενικά για το μέλλον του κλάδου μας.

Οι απερχόμενοι Μιχάλης Γαρεφαλάκης, Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας Μαρία Μαρκάκη – Φαζού, που αποχωρούμε λόγω συνταξιοδότησης, σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία μας και επιθυμούμε να συνεχίσει δυναμικά το νέο Συμβουλίου, για να  επιλύονται τα προβλήματα που ανακύπτουν και να εκπροσωπείται το σωματείο μας με δυναμική και αξιοπρέπεια.

Έχουμε την εντύπωση οτι ανταποκριθήκαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στο θεσμικό μας ρόλο και σταθήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας με γνώμονα πάντα το συμφέρον των εργαζομένων.

Για ότι δεν καταφέραμε ζητάμε την κατανόηση σας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές μας και σας δηλώνουμε ότι θα υποστηρίζουμε το νέο Συμβουλίου και θα βοηθούμε πρόθυμα όποτε μας ζητηθεί, χρησιμοποιώντας την πολυετή πείρα μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Γαρεφαλάκης

 

Η Γεν.Γραμματέας

Μαρία Μαρκάκη Φαζού

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα