Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚολύμπησαν μέχρι τη Σπιναλόγκα για καλό σκοπό

Κολύμπησαν μέχρι τη Σπιναλόγκα για καλό σκοπό

Από

Ημερομηνία

Ο ΠΑΟΔΑΝ σε συνεργασία με την ΔΑΕΑΝ διοργάνωσαν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου το «Κύμα Αλληλεγγύης» στα πλαίσια του αγώνα ανοικτής θάλασσας «Καλυδώνια», με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης.
Η κολυμβητική συνάντηση, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια όπου αθλητές όλων των ηλικιών στήριξαν τον σκοπό της συνάντησης και κολύμπησαν από την παραλία, του ξενοδοχείου Blue Palace – a Luxury Collection Resort στην Πλάκα, μέχρι το νησί της Σπιναλόγκας και επιστροφή.
Το ποσό που εξασφαλίστηκε από τις συμμετοχές των αθλητών, ύψους 690€ θα διατεθεί στον λογαριασμό της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τον καλύτερο δυνατό σκοπό, ενισχύοντας τον αγώνα της αποκατάστασης της ζωής των συντοπιτών μας που διαμένουν στο Αρκαλοχώρι και τις γύρω περιοχές.
Καθοριστική στην επιτυχία του εγχειρήματος ήταν η συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού, του Λιμενικού, του ΕΚΑΒ, της ιατρού αγώνα κας Εμμανουέλας Χρονάκη, της ΔΑΕΑΝ, και των εθελοντών του Δήμου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Εξίσου ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Blue Palace – a Luxury Collection Resort, για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.
Ο Δήμος Αγίου Νικολάου με τους Οργανισμούς του, παραμένει προσηλωμένος στον στόχο για μια ενισχυμένη παρουσία στα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας, τα οποία επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο δυναμικά στην μετά COVID εποχή, τηρώντας ασφαλώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και προετοιμάζοντας ήδη το αθλητικό καλεντάρι του 2022, με μοναδικό στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δήμου μας και της προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού.

Πρόσφατα άρθρα