Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΑνακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Την 22/10/2021, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, συνάντηση μεταξύ του 15μελούς, του Διευθυντή του Σχολείου κ. Παπαδάκη, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Κατσαγκόλη, της Υπεύθυνης Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Δρετάκη και του Προέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών, αλλά και θέματα που άπτονται της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι μαθητές, με τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους κέρδισαν τα ευμενή σχόλια του κ. Κατσαγκόλη, ο οποίος τους διαβεβαίωσε πως είναι δίπλα τους σε καθετί που τους απασχολεί και δεσμεύτηκε πως θα επικοινωνεί μαζί τους, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε διμηνιαία βάση.

Ως γονείς, συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό των μαθητών-παιδιών μας, προκειμένου να διεκδικούμε από κοινού ό,τι μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες που συνθέτουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά μας και πασχίζουν να ανοίξουν μπρός τους, το συναρπαστικό κόσμο της γνώσης.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ηλίας Νταραράς

Η Γραμματέας  Ειρήνη Λάμπρου Ανδρουλιδάκη

Πρόσφατα άρθρα