Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠαρουσίαση στο Επιμελητήριο Λασιθίου της Υπηρεσίας σύνθεσης πλάνου επίσκεψης στον Άγιο Νικόλαο

Παρουσίαση στο Επιμελητήριο Λασιθίου της Υπηρεσίας σύνθεσης πλάνου επίσκεψης στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Την Παρασκευή 29/10/2021, και ώρα 11:00, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του έργου: «Visit Planner: Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ενημέρωσης και Σχεδιασμού Περιήγησης και Δραστηριοτήτων για Τουρισμό Κρουαζιέρας βασισμένη σε Υβριδικά Συστήματα Σύστασης Πληροφορίας».

Αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη μιας πλατφόρμας ολοκληρωμένων τουριστικών υπηρεσιών με σκοπό την καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών του Αγίου Νικολάου. Το έργο έχει σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα αυτόματης σύνθεσης πλάνου επίσκεψης της πόλης, βασισμένο στις προσωπικές προτιμήσεις του επισκέπτη για μια ικανοποιητική εμπειρία στον διαθέσιμο χρόνο τους.

Επιπλέον, στοχεύει στην τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας στους τοπικούς επαγγελματίες του τουρισμού ένα αποτελεσματικό μέσο προώθησης και διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.

Συνεργαζόμενοι φορείς: Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο Κρήτης, Netmechanics Ε.Π.Ε. Ηράκλειο, Κρήτης, Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου. Με την Υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου.

 

 

Πρόσφατα άρθρα