Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠρόβλημα παρατηρείται με το θόρυβο που προκαλούν με τις εξατμίσεις τους μηχανές-μηχανάκια...

Πρόβλημα παρατηρείται με το θόρυβο που προκαλούν με τις εξατμίσεις τους μηχανές-μηχανάκια εντός της πόλης κυρίως του Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Πρόβλημα εξακολουθεί να παρατηρείται, όπως αναφέρει στην ΑΝΑΤΟΛΗ και το δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου κ. Πέτρος Ζερβάκης, με το θόρυβο που προκαλούν με τις εξατμίσεις τους μηχανές-μηχανάκια εντός της πόλης κυρίως του Αγίου Νικολάου, αλλά και με τις πολύ υψηλές ταχύτητες ιδιαίτερα μεταμεσονύκτιες ώρες.

«Και σε αυτό το κομμάτι έχουμε δραστηριοποιηθεί ώστε όσοι πρέπει να ελεγχθούν και να υποστούν τις ανάλογες κυρώσεις», προσθέτει.

Συνεχίζονται, πάντως, κανονικά -όχι στο βαθμό, βέβαια, του Ιουλίου ή του Αυγούστου- οι έλεγχοι και οι βεβαιώσεις προστίμων για παράνομη στάθμευση, επικίνδυνες παραβάσεις του ΚΟΚ (κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, αντικανονικά προσπεράσματα, χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση). Εξακολουθούν, επίσης, από την Υπηρεσία να συγκροτούνται συνεργεία ελέγχων μέθης ειδικά για τα Σαββατοκύριακα, οπότε και η κίνηση είναι αυξημένη.

Ο κ. Ζερβάκης ανέφερε ότι η Τροχαία Αγίου Νικολάου έχει έλθει ήδη σε επικοινωνία με σχολεία και θα ξεκινήσει δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα για τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας στο χώρο των σχολικών μονάδων και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

 

Πρόσφατα άρθρα