Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ κοινότητα Καλού Χωριού, καλεί τους κατοίκους της να συνεργαστούν με τους...

Η κοινότητα Καλού Χωριού, καλεί τους κατοίκους της να συνεργαστούν με τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ

Από

Ημερομηνία

Η κοινότητα Καλού Χωριού, καλεί τους κατοίκους της να συνεργαστούν με τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ.

Η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 διενεργείται βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 763/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τις Απογραφές Πληθυσμού και Στέγασης και του Νόμου 4772/2021 (ΦΕΚ 17/ Α’/ 5-2-2021).

Όλοι οι απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ φέρουν, εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα, ειδική κονκάρδα με το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία τους, καθώς και έντυπο ορισμού με τη φωτογραφία τους και σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της νόσου του Κορωνοϊού COVID-19.

Σε πρώτη φάση καλείστε να παραλάβετε τον φάκελο ο οποίος περιέχει έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στην κατοικία σας. Με τους προσωπικούς κωδικούς taxis και τον κωδικό που αναγράφεται στον φάκελο, μέσω του www.gov.gr, συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο για την κατοικία και τα μέλη του νοικοκυριού σας.

Όσοι κάτοικοι δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά,  θα τους επισκεφτεί εκ νέου ο απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ για να τους απογράψει όπως συνέβη και σε προηγούμενες απογραφές.

Αντιλαμβανόμενοι την επιφυλακτικότητα των κατοίκων όσον αφορά τη δεύτερη φάση, για την κατ’ ιδίαν απογραφή απο τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ τους ενημερώνουμε ότι στο γραφείο της κοινότητας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 09:00 -12:00 από 03 Δεκεμβρίου θα μπορούν να καταγραφούν όσοι  επιθυμούν ( τηρώντας  όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας COVID-19) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας– ραντεβού ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία  Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021.

Τηλ. Επικοινωνίας :6986594004 Κουρίνου Ελένη

Κοινότητα Καλού Χωριού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα