Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑνακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες για το έργο της ευφυούς άρδευσης- ο δήμαρχος...

Ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες για το έργο της ευφυούς άρδευσης- ο δήμαρχος απαντά σε ανάρτηση τοπικής ιστοσελίδας

Από

Ημερομηνία

Από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου εκδόθηκε η ακόλουθη απάντηση σε δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας:

Τις τελευταίες ώρες σε άρθρο Τοπικού Μέσου Ενημέρωσης, είδαν το φως της δημοσιότητας, αναρίθμητες ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες για το έργο της ευφυούς άρδευσης που υλοποιείται στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Τονίζω εξ αρχής, ότι λεπτομερής απάντηση, θα δοθεί άμεσα, αλλά αυτήν την φορά, δεν θα υπάρξει μόνο απάντηση δια του τύπου, αλλά αποστολή του δημοσιεύματος και της πλήρους απάντησης του Δήμου στον Εισαγγελέα, δεδομένου ότι η προσβολή της προσωπικότητας, με ασύστολα κατά συρροή ψεύδη, έχει και τα όρια της!

Αν υπάρχουν ευθύνες, ν΄ αποδοθούν εκεί που πρέπει.

Ενημέρωσα, ότι το έργο υπεβλήθη από τον Δήμο, ως πρόταση στο Πράσινο Ταμείο, από το οποίο χρηματοδοτήθηκε κατά 80%. Μετά την έγκριση της πρότασης, μεταφέρθηκε η χρηματοδότηση στο δήμο, έγινε ανοικτή δημοπράτηση και προέκυψε με την γνωστή διαδικασία, ανάδοχος του έργου που το εκτελεί, ενώ με την παράδοσή του, θα υπάρξει έλεγχος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εγκρίθηκαν από το Πράσινο Ταμείο.

Υ.Γ. Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την αλήθεια των πραγμάτων και όχι για την σπίλωση του Διοικητικού και Πολιτικού προσωπικού του δήμου, είναι εύκολο και απλό να ζητήσουν πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

 

Πρόσφατα άρθρα