Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣύλλογος Εστίασης Αγ. Νικολάου: "Οι δρόμοι της πόλης έχουν ανάγκη από τουρισμό...

Σύλλογος Εστίασης Αγ. Νικολάου: “Οι δρόμοι της πόλης έχουν ανάγκη από τουρισμό και κόσμο”

Από

Ημερομηνία

Σε συνάντηση προέβη ο Σύλλογος Εστίασης Αγίου Νικολάου με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου κ. Γιώργο Λουκάκη και τον αντιδήμαρχο κ. Μανόλη Λεμπιδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν τα γνωστά προβλήματα που εδώ και χρόνια απασχολούν την πόλη του Αγίου Νικολάου.

Κάποια από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν να βρεθούν λύσεις για τη σωστή διαφήμιση και προώθηση της πόλης και αυτό αν γίνεται να ξεκινήσει άμεσα και από την περίοδο του Πάσχα καθώς με τα φετινά δεδομένα τα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χάθηκαν λόγω πανδημίας. Το Πάσχα στη λίμνη του Αγίου Νικολάου με τον Ιούδα στο κέντρο αποτελεί μία μαγική ατμόσφαιρα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδος και είναι άδικο να μένει ανεκμετάλλευτο χωρίς διαφήμιση και προώθηση…

Συζήτηση έγινε και γύρω από το θέμα των κοινοχρήστων χώρων των μαγαζιών από το Δήμο και το Λιμενικό ταμείο και της σκέψης διαμόρφωσης των χωρών αυτών καθώς και για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τις ανανεώσεις αδειών για το 2022.

Ένα άλλο ζήτημα ήταν το πως θα μπορέσουν να συντηρηθούν και να διατηρηθούν σωστά σημεία της πόλης όπως: σκουριασμένα κάγκελα, χαλασμένες και σπασμένες κολώνες ηλεκτροδότησης. Όλη η περιοχή της λίμνης καθώς θεωρείται το σημείο αναφοράς και παραμένει εδώ και καιρό με σπασμένα ξύλινα κάγκελα, χωρίς φωτισμό, σπασμένες και βαμμένες με σπρέι πλάκες. « Σκοπός της λίμνης είναι να μπορέσει ο πολίτης και ο τουρίστας να μπορέσει να την περπατήσει με ασφάλεια» τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Τέλος θέμα τέθηκε για συνεργασία του Συλλόγου Εστίασης με το Δήμο και το λιμενικό ταμείο για την συντήρηση, βάψιμο και διατήρηση δημόσιων χώρων…

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες μέρες καθώς ζητήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.

Από το Σύλλογο Εστίασης Αγίου Νικολάου

 

Πρόσφατα άρθρα