ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΖητούμενο για το δήμο Σητείας είναι να ξεπεράσει τους 20.000 κατοίκους

Ζητούμενο για το δήμο Σητείας είναι να ξεπεράσει τους 20.000 κατοίκους

Από

Ημερομηνία

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της απογραφής και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καταστεί δυνατή η απογραφή όλων των  δημοτών στην περιοχή του Δήμου Σητείας.

Η Αντιδήμαρχος Σητείας Ελένη Πλατανάκη έκανε έκκληση στους πολίτες να μεριμνήσουν ώστε να απογραφούν, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία είναι υποχρεωτική και τονίζοντας ότι ζητούμενο για το Δήμο Σητείας είναι να σπάσει το ‘’φράγμα‘’ των 20.000 σε πληθυσμό, προκειμένου να  μπορεί να διεκδικεί περισσότερες χρηματοδοτήσεις άρα και έργα για τον τόπο.

Η διαδικασία της απογραφής όπως πρόσθεσε γίνεται υπό συνθήκες που δυσκολεύουν το  έργο των απογραφέων και την όλη διαδικασία λόγω της πανδημίας αλλά και των αντίξοων καιρικών συνθηκών της τρέχουσας εβδομάδας όμως ο Δήμος Σητείας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει.

«Οι υπάλληλοι του Δήμου Σητείας που  είναι και απογραφής στην ΕΛΣΤΑΤ είναι καθημερινά από το πρωί έως τις 7 και 8 το βράδυ σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν τους πολίτες να απογραφούν. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2843340514,  2843340541,  2843340531, 2843340500 και να απογράφονται και τηλεφωνικά δεδομένων των δυσκολιών προσέγγισης λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Οι πολίτες που δεν έχουν βρει έγγραφο για την απογραφή ή για οποιοδήποτε λόγο μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο.

Ο Δήμος θα παραμείνει ανοικτός και το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ συνεχώς για να βοηθήσουμε το έργο των απογραφέων. Κλιμάκια επίσης απογράφουν και το Σαββατοκύριακο και στην πόλη όπου διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν θέματα  και σε Τοπικές  Κοινότητες» τόνισε η κα Πλατανάκη.  «Έχουν μείνει λίγες ημέρες . Άτυπα έχει δοθεί μία παράταση έως τις  20 Ιανουαρίου και πρέπει να απογραφούμε όλοι».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πρόσφατα άρθρα