ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΕπίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά στην Κρήτη

Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά στην Κρήτη

Από

Ημερομηνία

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας παραμένουν πάντα στο πλευρό της κοινωνίας, έχοντας υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος, δήλωσε απόψε απο τα Χανιά ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Ν. Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο περιοδείας του σε μονάδες και εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, συναντήθηκε με την δίοικηση και το προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, τους οποίους και ευχαρίστησε για την συνεισφορά τους σε θέματα εθνικής ασφάλειας και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως ανέφερε προσερχόμενος στο Ναυτικό Νοσοκομείο, «η συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σημαντική. Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεισφέρουν παντού και όπως ξέρετε, σήμερα ανακοινώθηκε ο διπλασιασμός των σημείων οπου πραγματοποιούνται Rapid test σε χώρους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συμμετέχουμε από την πρώτη στιγμή στην επιχείρηση « Ελευθερία», για το κομμάτι που αφορά την μεταφορά των εμβολίων κάτω απο οποιαδήποτε καιρική συνθήκη σε όλη την Ελλάδα και βέβαια η συμβολή μας στο θέμα του εμβολιασμού νομίζω ότι ήταν καταλυτική. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στο πλευρό της κοινωνίας και πάντα παραμένουν με υψηλό φρόνιμα και υψηλή αισθηση καθήκοντος, έτοιμες οποιαδήποτε στιγμή χρειασθεί να προασπίσουν τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Νωρίτερα ο κ Χαρδαλιάς βρέθηκε στην ακριτική Γαύδο, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό του στρατιωτικού φυλακίου του νησιού και με την δήμαρχο Λίλιαν Στεφανάκη. Η παρουσία του ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο επισκέψεων και ενός οδοιπορικού σε πολλά σημεία της χώρας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «σε κάθε σημείο της χώρας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη μας, οι στρατεύσιμοι, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και νομίζω ότι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας είναι να βρίσκεται κοντά τους, να συνομιλεί μαζί τους και μέσα απο την συννενόηση και την συζήτηση να παίρνει μηνύματα και να χαράζει συγκεκριμένες πολιτικές.

Είμαστε ως πολιτική ηγεσία έτοιμοι να προχωρήσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν την φροντίδα των στελεχών μας. Η κυβέρνηση έχει επενδύσει στο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων σε μέσα και εξοπλισμούς. Θέλουμε η χώρα μας να είναι ισχυρή, να παραμένει πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή».

Από τα Χανιά, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις, ώστε όπως είπε, να επιλυθούν αρρυθμίες και παθογένειες πολλών ετών. Αύριο ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής.  

Πρόσφατα άρθρα