Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑποχώρησαν νωρίτερα οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών που δεν εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία

Αποχώρησαν νωρίτερα οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών που δεν εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία

Από

Ημερομηνία

Αποχώρησαν περί τις 13.00 οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, εκτός όσων εμπλέκονται με το σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας. Με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, επετράπη με απόφαση των επικεφαλής εκάστης δημόσιας υπηρεσίας για την αποδέσμευση του προσωπικού τους από τις  12.00 μ.μ. σήμερα.

Με ευθύνη του επικεφαλής κάθε δημόσιας υπηρεσίας, θα επιτραπεί η πρόωρη αποχώρηση εκείνων των υπαλλήλων, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κακοκαιρίας και αντιστοίχως θα συντονιστούν και θα εξασφαλιστεί η στελέχωση εκείνων των υπηρεσιών του φορέα τους, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος προς αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Σε ό,τι αφορά το Δήμο Αγίου Νικολάου, ερωτώμενος σχετικά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Ζερβός, απάντησε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ώστε να αποδεσμευτεί το προσωπικό και να αποχωρήσει από την εργασία του.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 

 

Πρόσφατα άρθρα