Π. Δουδωνής από τον Άγιο Νικόλαο: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των Ευρωεκλογών (βίντεο)
Πώς θα προστατευθούν τα παιδιά από τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον εκφοβισμό
Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου
Τα κάλαντα του Λαζάρου στον Κρούστα
Ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο
Αγιασμός για τη νέα σεζόν στο Domes of Elounda (βίντεο)
Προβληματισμός για τις ποσότητες νερού που έχουν συγκεντρωθεί στο φράγμα Αποσελέμη
Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών
Η πανσέληνος και ο στροβιλισμός στη ροή του νερού κάτω από τη γέφυρα (βίντεο)
Tο ακροβατικό Αεροπορικό Σμήνος της RAF “Red Arrows” θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την συμπλήρωση  83 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης
Μικροί συγγραφείς δημιουργούν σπουδαίες ιστορίες

Πρόσκληση προς τους τυποποιητές ελαιολάδου Λασιθίου

Πρόσκληση προς τους τυποποιητές ελαιολάδου Λασιθίου απευθύνει το Επιμελητήριο Λασιθίου. Αναφέρει:

Αγαπητοί παραγωγοί,

Στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου ATHENA, που φέτος πρόκειται να φιλοξενηθεί στη Σητεία, προβλέπεται και η διεξαγωγή μιας έκθεσης τυποποιημένων ελαιολάδων, την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Η έκθεση αυτή, στην οποία καλείσθε να συμμετάσχετε με τα ελαιόλαδά σας και αυτοπροσώπως, θα γίνει την Τετάρτη 6 Απριλίου από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Sitia Beach.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί το αποκορύφωμα μιας ημέρας αφιερωμένης αποκλειστικά στην ενημέρωση των κριτών του Athena για την ανατολική Κρήτη και τα ελαιόλαδά της.
Το πρωί θα έχουν παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο με διαλέξεις από ειδικούς για την ιστορία του τόπου μας και την εμβληματική παραγωγή του ελαιολάδου του. Στη συνέχεια θα έχουν ξεναγηθεί στην Κάτω Ζάκρο και σε μερικά από τα ωραιότερα τοπία του Λασιθίου.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο ξενοδοχείο και μετά από λίγο ελεύθερο χρόνο ξεκούρασης, οι 30 διεθνείς κριτές θα οδηγηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, όπου θα βρίσκονται οι ελαιοπαραγωγοί-τυποποιητές του Λασιθίου για να σας γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα ελαιόλαδά σας.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία που σας προσφέρεται να αποκομίσετε διά ζώσης τη γνώμη σπουδαίων ειδικών για την παραγωγή σας, να συζητήσετε μαζί τους και να τους κάνετε ερωτήσεις. Επίσης, είναι σημαντικό, προτού ακόμα ξεκινήσει ο διαγωνισμός, όπου συμμετέχουν όλα σχεδόν τα τοπικά ελαιόλαδα, να διαμορφώσουν οι κριτές μία θετική άποψη για τη γεύση και το στυλ των ελαιολάδων της περιοχής μας.

Με την ευκαιρία αυτή, σκοπεύουμε να προσκαλέσουμε στην ίδια εκδήλωση τοπικούς επαγγελματίες Horeca, από ξενοδοχεία και εστιατόρια της περιοχής, καθώς και δημοσιογράφους, ώστε και αυτοί να δουν και να γευθούν την εξαιρετική τοπική παραγωγή ελαιολάδου.

Επειδή η επιτυχία της εκδήλωσης απαιτεί άψογη διοργάνωση, σας παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής (την οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά) στο email: [email protected]. Eπίσης, επισυνάψετε το λογότυπό σας σε υψηλή ανάλυση.
Eίμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση,

Για το επιμελητήριο Λασιθίου,
O Πρόεδρος,

Θωμάς Χαριτάκης

Η δήλωση συμμετοχής

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist