Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕνημέρωσαν τον Υπουργό για το κλείσιμο της Παγκρήτιας στη Νεάπολη

Ενημέρωσαν τον Υπουργό για το κλείσιμο της Παγκρήτιας στη Νεάπολη

Από

Ημερομηνία

Τη συνδρομή και την παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Λασιθίου της Ν.Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη για να αποτραπεί το επικείμενο κλείσιμο από τις αρχές Μαΐου του υποκαταστήματος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Νεάπολη, ζήτησε επ’ ευκαιρία της παρουσίας του χθες το πρωί στην περιοχή η τοπική Κοινότητα.

Την Παρασκευή, συγκεκριμένα, η Τράπεζα ενημέρωνε μέσω ανακοίνωσης στην πόρτα του υποκαταστήματος (οδός Εθν. Αντιστάσεως) ότι η λειτουργία του από τις 2 Μαΐου αναστέλλεται.

Όπως ανέφερε σχετικά στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος Γιάννης Μηναδάκης, «μεταφέραμε τον προβληματισμό και την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας και ζητήσαμε τη βοήθεια και την παρέμβασή του για να παραμείνει το υποκατάστημα ανοικτό. Ο υπουργός μας απάντησε από την πλευρά του ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα δει τί μπορεί να πετύχει».

Προσθέτει δε πως «μετά και το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή, όλη η τοπική κοινωνία στήριξε την Παγκρήτια Τράπεζα».

Σημειώνεται ότι στη Νεάπολη μετά και την αναστολή της Παγκρήτιας, θα συνεχίσει πλέον να λειτουργεί υποκατάστημα μόνο της Εθνικής Τράπεζας (στην κεντρική πλατεία).

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα