ΑρχικήΑθλητισμόςΤα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα κάνουν οι νεαρές αθλήτριες του...

Τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα κάνουν οι νεαρές αθλήτριες του Άγιος Νικόλαος Καλαθοσφαίριση

Από

Ημερομηνία

Μια πολύ φρέσκια ομάδα μπάσκετ αποτελούμενη από νεαρά κορίτσια του Αγίου Νικολάου – η «Άγιος Νικόλαος Καλαθοσφαίριση» Europlan, έπαιξε χθες με την ΟΑΣΗ – μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα κορασίδων από τη Χερσόνησο. Ο αγώνας έληξε 27-35 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Παρ’ ότι πολύ νέα και με πολύ μικρή εμπειρία η ομάδα κορασίδων Αγίου Νικολάου έδειξε μαχητικότητα και δεξιοτεχνία, επιβεβαιώνοντας την ελπίδα, για το μέλλον. Εξ άλλου, ο χθεσινός, ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας που έδινε με άλλη ομάδα.

Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο προπονητής της ομάδας του Αγίου Νικολάου Γιώργος Τζώρτζης, «η φιλοξενούμενη ομάδα έχει έμπειρα κορίτσια στο άθλημα, αφού παίζουν τα δύο τελευταία χρόνια στο παγκρήτιο πρωτάθλημα. Μας βοηθά να παίζουμε μαζί τους γιατί τα πράγματα που μας δίνουν τα παιχνίδια, όπως το σημερινό, δεν μπορεί να μας το χαρίσει καμία προπόνηση.

Είμαστε ομάδα με πάρα πολλά κορίτσια, κάτι που παρατήρησε και ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας. Και όντως, έχουμε κορίτσια που συμμετέχουν και αγαπάνε το μπάσκετ και σίγουρα θα έλθουν και καλύτερες μέρες.

Εξ άλλου ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τα παιδιά και το μέλλον για τα κορίτσια αυτά είναι λαμπρό, κάτι που θα δείτε πιο καθαρά τον επόμενο χρόνο κατέληξε.

Με την ομάδα του Αγίου Νικολάου αγωνίστηκαν: Τζώρτζη Μαρία, Αϊβαλιώτη Κωνσταντίνα, Αϊβαλιώτη Έφη, Χατζηπετράκη Κορίνα, Χατζηπετράκη Ιωάννα, Τραντά Καλλιόπη, Κοζύρη Κατερίνα, Αθανασάκη Ειρήνη, Τζανάκη Μαρία, Μαραγκίδη Άρτεμη, Μαγούλη Μαρία, Αφορδακού Κωνσταντίνα, Άννα Δρακάκη, Νύκταρη Άρτεμη, Γιάνκοβιτς Μαρί, Γραμματικάκη Εμμανουέλα.

Ν.Τ.

Πρόσφατα άρθρα