Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΟλοκληρώθηκε το έργο κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών στη Νήσο Χρυσή

Ολοκληρώθηκε το έργο κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών στη Νήσο Χρυσή

Από

Ημερομηνία

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε το έργο κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών στη νήσο Χρυσή Ιεράπετρας, με τη μεταφορά των αποβλήτων κατεδάφισης σε κατάλληλο χώρο υποδοχής, προκειμένου να τύχουν ορθής διαχείρισης.  Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης προέβη το τελευταίο διάστημα στην εκτέλεση, μέσω εργολαβικής σύμβασης,  είκοσι αποφάσεων  πρωτοκόλλων κατεδάφισης παραπηγμάτων εντός του δασικού οικοσυστήματος και της αναδασωτέας έκτασης στο νησί.

Τα απόβλητα κατεδάφισης, καθώς και μεγάλος όγκος μπαζών και σκουπιδιών που κατέκλυζαν την προστατευόμενη περιοχή , συγκεντρώθηκαν από τεχνικό συνεργείο με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου και της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε συγκεκριμένη θέση στο νότιο τμήμα της έκτασης.

Η μεταφορά των υλικών κατεδάφισης, καθώς και των ογκωδών σκουπιδιών, πραγματοποιήθηκε με χρήση ειδικού πλωτού σκάφους με γερανό, το οποίο απέπλευσε προ ημερών από το Λιμένα Ηρακλείου, και επέστρεψε με το φορτίο των αποβλήτων από τη Χρυσή στο λιμάνι.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα