ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΤην περίπτωση του Μανόλη Σκύβαλου για τη θέση του προπονητή εξετάζουν στον...

Την περίπτωση του Μανόλη Σκύβαλου για τη θέση του προπονητή εξετάζουν στον ΑΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Με μεθοδικές και προσεκτικές κινήσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ΑΟΑΝ προχώρησαν οι άνθρωποι του σωματείου του Αγίου Νικολάου.

Πέρα του διοικητικού κομματιού, οι Αγιονικολιώτες φρόντισαν να ξεκινήσουν και τα αγωνιστικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, με προτεραιότητα φυσικά στο θέμα του προπονητή. Εξέτασαν με προσοχή και κάθε λεπτομέρεια όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις και επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους, με αυτή του Μανόλη Σκύβαλου να περνάει σταδιακά στην πρώτη θέση, έχοντας κερδίσει σημαντικό έδαφος, καθώς πολλοί είναι οι λόγοι που τον κάνουν να θεωρείται ως η καλύτερη λύση.

Τόσο το «κυανόλευκο» παρελθόν του όσο ήταν στην ενεργό δράση, αλλά και η θητεία του ως προπονητής, παράλληλα με το ότι γνωρίζει άριστα πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα και έχει εξαιρετική σχέση με τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. Σε συνδυασμό πάντα με το έργο που έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια έχοντας βρεθεί σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να θεωρείται ανερχόμενος και εξελίξιμος και σαφώς η δεύτερη συνεργασία με τον ΑΟΑΝ βρίσκοντας τον στην Γ’ εθνική, θα αποτελέσει και για τον ίδιο μια μεγάλη πρόκληση και κίνητρο στην καριέρα του για την οποία έχει βλέψεις και φιλοδοξίες.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ έχουν έρθει σε επαφή έστω και σε φιλολογικό επίπεδο με τον 39χρονο ιεραπετρίτη τεχνικό προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις και τα «θέλω» του, ώστε εφόσον μπορέσουν να του τα προσφέρουν και επικρατήσει η περίπτωση του να του γίνει και επίσημα πρόταση συνεργασίας, ώστε μέσα στον Μάιο να τελειώσει το θέμα προπονητή.

Άλλωστε δεν είναι μόνο το θέμα του επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, αλλά και των υπολοίπων μελών που θα το στελεχώσουν, κάτι για το οποίο λογικά θα έχει λόγο και ο νέος προπονητής για τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστεί. Ο στόχος είναι άλλωστε η δημιουργία μιας πιο δυνατής και ακόμη καλύτερης ομάδας από την περσινή, μιας και το ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και απαιτητικό και προκειμένου να έχουν οι κυπελλούχοι Λασιθίου μια καλή πορεία και να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν, θα πρέπει να γίνουν αρκετές κινήσεις και το έμψυχο δυναμικό να ενισχυθεί κατά πολύ. Το συγκεκριμένο θέμα το γνωρίζουν καλά και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις απαιτούμενες κινήσεις.

Πρόσφατα άρθρα