ΑρχικήΑθλητισμόςΑθλήτριες του ΝΟ Σητείας συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα SUP 2022

Αθλήτριες του ΝΟ Σητείας συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα SUP 2022

Από

Ημερομηνία

Το 3ήμερο 13-15 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα SUP 2022 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ με συνδιοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες, στην όμορφη πόλη του Βόλου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13/05 οι Τεχνικοί Αγώνες 1200 μ. όλων των κατηγοριών (Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων, Παίδων/Κορασίδων και Master), το Σάββατο 14/05 τα αντίστοιχα Σπριντ 200μ. και την Κυριακή 15/05 οι Αγώνες Μεγάλων Αποστάσεων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας πήρε μέρος στη διοργάνωση  με 3 συμμετοχές από το τμήμα S.U.P. και συγκεκριμένα με τις αθλήτριες Γιάννα Ρουσόγλου (εξ Αγίου Νικολάου), Ελένη Γιακουμάκη και Νάνσυ Καραΐνδρου.

Αρχικά είμαστε πανευτυχείς για την πρώτη- επίσημη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Σητείας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα SUP της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, και εν συνεχεία νιώθουμε ιδιαιτέρως περήφανοι για τις προσπάθειες και των τριών αθλητριών μας καθώς και των προπονητών τους. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε ΟΜΑΔΑ και να αγωνιζόμαστε με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια, χαρακτηριστικά που διακατέχουν αδιαμφισβήτητα και τις τρεις μας αθλήτριες και που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε σε όλους μας τους αθλητές.

Οι θέσεις οι οποίες έλαβαν οι αθλήτριες μας είναι οι εξής:

  • Καραΐνδρου Νάνσυ   2η στα 1200m. Technical Race (Γυναικών)

2η στα 15km Long Distance (Γυναικών)

4η στα 200m. Sprint (Γυναικών)

και πρόκριση στην 6άδα της Προ εθνικής Ομάδας SUP.

  • Ρουσόγλου- Ματθαιάκη Γιάννα (εξ Αγίου Νικολάου)  2η στα 10km Long Distance  στην κατηγορία των Master +40
  • Γιακουμάκη Ελένη 7η στα 200μ. Sprint (Γυναικών)

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ και το Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία στον όμορφο Βόλο.

Είμαστε ευγνώμονες στους χορηγούς της πόλης Σητείας που στάθηκαν για μία ακόμα φορά σθεναροί υποστηρικτές του ΝΟΣ και της προσπάθειας που γίνεται τον τελευταίο χρόνο, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων αυτής της αποστολής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP 2022. Και συγκεκριμένα:

Emporio Men– Ανδρικά Ρούχα, Emporio Women– Γυναικεία Ρούχα, Ζερβάκης Γεώργιος- Λατομείο Γύψου, English for Life-Γιώργος Ελευθεριάδης, Γυμναστήριο Fit Pro– Μανώλης Καφεσάκης, Εστιατόριο Τζιβαέρι.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου (Agios Nikolaos on SUP) και συγκεκριμένα το Μιχάλη Φαρσάρη όπως και το Γιώργο Κλεινάκη για την παραχώρηση εξοπλισμού στις αθλήτριές μας.

Μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Περαθωράκη για την πολύτιμη βοήθειά του.

Ευχόμαστε Καλή Συνέχεια σε όλους τους Αθλητές/τριες.

Το Δ.Σ. του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Πρόσφατα άρθρα