Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςTechnus.gr: Αγιονικολιώτης ο ιδρυτής  της νέας πλατφόρμας για freelancers και επιχειρήσεις

Technus.gr: Αγιονικολιώτης ο ιδρυτής  της νέας πλατφόρμας για freelancers και επιχειρήσεις

Από

Ημερομηνία

Η Technus είναι μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία στεγάζει το ελληνικό δίκτυο ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Σχεδιάστηκε να λειτουργεί ως μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και επαγγελματία.

Προσφέρει υπηρεσίες αναζήτησης επαγγελματιών,γύρω από τον τομέα της τεχνολογίας, δίνοντας την ευκαιρία σε ιδιώτες ή επιχειρηματίες να υλοποιήσουν την εργασία τους,με επαγγελματίες από την περιοχή τους αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Καραβελάκης, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο, είναι ο συνιδρυτής και εμπνευστής της ιδέας της Technus.

«Μεγαλώνοντας όπως οι περισσότεροι σε επαρχιακή πόλη, ήρθα αντιμέτωπος με τους περιορισμούς οι οποίοι τίθενται στην αγορά εργασίας της ψηφιακής εποχής. Έως τώρα, η δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης -ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας- και η συνεργασία με άλλες απομακρυσμένες εταιρείες, ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί».«Η τεχνολογία, μας προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτυχθούμε και να δικτυωθούμε. Έτσι,οδηγηθήκαμε στη δημιουργία τηςTechnus.Στην Technus,πιστεύουμε στις ίσες ευκαιρίες για εργασία και ανάπτυξη, είτε ζούμε στη μητρόπολη, είτε στην επαρχία. Στόχος μας, είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, να υλοποιήσουν τις εργασίες τους, βρίσκοντας και συγκρίνοντας επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, γρήγορα και δωρεάν. Αυτό επιτυγχάνεται με ελάχιστα κλικ, συμπληρώνοντας μια φόρμα τεσσάρων βημάτων, χωρίς να χάνεται κανείς google-άροντας» ανέφερε.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα;

«Οι χρήστες μας, μπορεί να είναι επαγγελματίες που χρειάζονται μια υπηρεσία (π.χ. μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή τους) ή εταιρείες οι οποίες ψάχνουν εξωτερικό συνεργάτη, άνθρωποι που θέλουν να υλοποιήσουν προσωπικό τους project,έως και φοιτητές οι οποίοι ψάχνουν βοήθεια στην εργασία τους. Το βασικότερο, πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη, οι άνθρωποι που συνεργάζονται να έχουν άνεση έκφρασης. Να μπορούν, δηλαδή, να κατανοήσουν και να γίνουν κατανοητοί, κάτι που η μητρική μας γλώσσα μας χαρίζει απλόχερα».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:http://www.technus.gr

Πρόσφατα άρθρα