Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠοιες χώρες αναζητούν διακοπές στην Κρήτη;

Ποιες χώρες αναζητούν διακοπές στην Κρήτη;

Από

Ημερομηνία

Η ζήτηση για διακοπές σε Κρήτη, από την αρχή του έτους έως και το τέλος Αυγούστου, παρουσιάζεται μέσα από τα στοιχεία της ΟΤΑ Insight. Βάσει των αναζητήσεων από τους εν δυνάμει ταξιδιώτες, η ζήτηση ήταν συγκρατημένη έως χαμηλή για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Παρατηρείται μεγαλύτερο ενδιαφέρον κυρίως από τον Ιούνιο και έπειτα.

* Σχετικά με το Μάιο και τις αναζητήσεις πτήσεων για την Κρήτη, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στην κορυφή της λίστας, με μέση διάρκεια παραμονής 6,2 νύχτες. Ακολουθεί η Ελλάδα με 4,7 νύχτες και έπειτα Γερμανία, Ιταλία, Ισραήλ, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία, Βέλγιο και Ελβετία μέσα στην πρώτη δεκάδα. Τον Ιούνιο η Γερμανία ανεβαίνει στην πρώτη θέση στις αναζητήσεις πτήσεων.

* Όσο για τις αναζητήσεις ξενοδοχείων στην Κρήτη τον Ιούνιο, οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την πρώτη θέση με μέση διάρκεια παραμονής 9,1 ημέρες και ακολουθούν οι Βρετανοί με 8,3 ημέρες.

Τον Ιούλιο, το Ηνωμένο Βασίλειο περνά πρώτο στη λίστα με εκτεταμένη ζήτηση για διανυκτερεύσεις, ενώ στη λίστα κάνει την εμφάνισή της και η Ισπανία.

Τον Αύγουστο στις αναζητήσεις ξενοδοχείων στην Κρήτη, η Ιταλία παίρνει τα ηνία, ενώ στη λίστα των πρώτων 10 χωρών μπαίνει και η Κύπρος.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

 

Πρόσφατα άρθρα