Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΚεντρί και οδός Ελλήνων Ολυμπιονικών Αλλάζουν όψη

Κεντρί και οδός Ελλήνων Ολυμπιονικών Αλλάζουν όψη

Από

Ημερομηνία

Τον Οικισμό του Κεντριού και την οδό Ελλήνων Ολυμπιονικών όπου ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης  επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τους Αντιδημάρχους, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη  και κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γεώργιο Βαρδάκη, τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη και εκπροσώπους του αναδόχου του έργου. Ο κος Καλαντζάκης επιθεώρησε την έναρξη των εργασιών, ενώ συγχρόνως συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Τα έργα περιλαμβάνουν μία πληθώρα παρεμβάσεων μεταξύ των οποίων επιστρώσεις με κυβόλιθους, πεζοδρομήσεις, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων κ.α. οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του οικισμού αναβαθμίζοντάς τον λειτουργικά και αισθητικά, ενώ παράλληλα με ασφαλτοστρώσεις, τοποθέτηση φωτιστικών, ράμπες, κ.α. μια βασική αρτηρία της πόλης θα αλλάξει όψη και θα επιλυθούν κυκλοφοριακά προβλήματα της Ιεράπετρας.

« Όπως είχαμε υποσχεθεί μετά την ανάπλαση που πραγματοποιήθηκε στον Μύρτο, ξεκινούν οι εργασίες τόσο στον οικισμό «Κεντρί», όσο και στην οδό Ελλήνων Ολυμπιονικών η οποία πλέον θα γίνει πιο σύγχρονη, ασφαλής και θα συμβάλλει στην αστική αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής. Σκοπός της επίσκεψης μου στις ανωτέρω περιοχές ήταν η διευθέτηση λεπτομερειών και η επίλυση προβλημάτων  που ενδεχομένως να παρουσιαστούν κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των έργων.

Ως Δημοτική Αρχή παρακολουθούμε στενά τα αναπτυξιακά έργα που εκτελούνται στον Δήμο της Ιεράπετρας. Στόχος μας είναι να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν συντομότερα και εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας και να είναι γρήγορα σε θέση να απολαμβάνουν τα οφέλη που θα προκύψουν.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες. Είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει όλους», τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

 

Πρόσφατα άρθρα