Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετρα«Συναντήθηκαν παλιά και νέα μέλη»

«Συναντήθηκαν παλιά και νέα μέλη»

Από

Ημερομηνία

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ιεράπετρας Συνάντησε και καλωσόρισε τη Δευτέρα τα νέα μέλη της οργάνωσης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο βουλευτής Μανόλης Θραψανιώτης, ο Γραμματέας της ΝΕ Λασιθίου Γιώργος Καλλιντέρης,  τα μέλη του συντονιστικού της ΟΜ Ιεράπετρας, τα παλαιότερα μέλη της οργάνωσης και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στις συζητήσεις που έγιναν ήταν έκδηλη η ανησυχία των ανθρώπων για την κατάσταση που βιώνει η χώρα και η περιοχή μας από τις σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με κορυφαίο ζήτημα την ακρίβεια στο ρεύμα και στα καύσιμα και την καθημερινή ραγδαία άνοδο του κόστους ζωής, Για την «κανονικότητα» που μας επιβάλουν «του δεν βγαίνει ο μήνας».

Κατά συνέπεια όλα τα μέλη της ΟΜ – ΠΣ ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας στις συζητήσεις τους ανέφεραν ότι θα δώσουν το αγωνιστικό παρόν, καθένας και καθεμιά όπως μπορεί, για να γίνει πράξη η πολιτική δημοκρατική αλλαγή για να ανασάνει ο τόπος από την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Για να δει καλό ο τόπος έξω από διαπλεκόμενα συμφέροντα, από πετσοταϊσμένα ΜΜΕ που αντιστρέφουν την πραγματικότητα και από χρυσοπληρωμένα «golden boys» που θησαυρίζουν σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας. Για να ξεφύγουμε από το Καθεστώς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συνεχίζουμε με δύναμη και αισιοδοξία και θα τα καταφέρουμε, καταλήγει το δελτίο τύπου της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας.

Πρόσφατα άρθρα