Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣυνεχίζονται τα rapid test στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου

Συνεχίζονται τα rapid test στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Δεδομένου δε ότι έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό και ο αριθμός του κόσμου που προσέρχεται στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Νικολάου για να υποβληθεί σε rapid test από τον ΕΟΔΥ, η η αρμόδια αντιδήμαρχος Υγείας Ευαγγελία Φανουράκη υπενθυμίζει ότι καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις  9.30 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι) παρέχεται σε όλους η δυνατότητα να ελέγχονται δειγματοληπτικά.

«Εάν σταματήσουμε να κάνουμε χρήση αυτού του προγράμματος, τότε αυτό σταδιακά θα εκλείψει, πρέπει ειδικά εάν έχουμε κάποιο ύποπτο σύμπτωμα να συνεχίσουμε να κάνουμε τεστ, έτσι θα προλάβουμε την περαιτέρω διάδοση και διασπορά του ιού. Καλύτερα να ελεγχθούμε πριν π.χ. από μία κοινωνική εκδήλωση, παρά να θέσουμε σε ρίσκο τόσους συνανθρώπους μας».

Στο ερώτημά μας εάν πέραν της Υπηρεσίας πεζής καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Αγίου Νικολάου – όπου τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί απανωτά κρούσματα σε εργαζομένους – υπάρχει αντίστοιχη διασπορά και σε άλλες υπηρεσίες ή τομείς του Δήμου, η κ. Φανουράκη απαντά πως με εξαίρεση έναν εργαζόμενο στον Βρεφονηπιακό Σταθμό (που νόσησε όμως ενόσω ήταν εκτός και δεν είχε έλθει σε επαφή με παιδιά) δεν υπάρχει πρόβλημα στους Οργανισμούς του Δήμου. Άλλωστε το ποσοστό των εμβολιασθέντων και νοσούντων μετά τον εμβολιασμό τους είναι, όπως λέει, αρκετά μεγάλο.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα