ΑρχικήVideo"Μια νύχτα του Αυγούστου": Στον "αέρα" το πρώτο τρέιλερ για την τηλεοπτική...

“Μια νύχτα του Αυγούστου”: Στον “αέρα” το πρώτο τρέιλερ για την τηλεοπτική συνέχεια του “Νησιού”

Από

Ημερομηνία

Μια πρώτη, μικρή “γεύση” από όσα θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στους δέκτες μας έδωσε η ΕΡΤ, δημοσιοποιώντας το πρώτο τρέιλερ για την σειρά “Μια νύχτα του Αυγούστου”, την τηλεοπτική συνέχεια του «Νησιού», ομώνυμου μυθιστορήματος της Βρετανίδας και πολιτογραφημένης εδώ και 2 περίπου χρόνια Ελληνίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη από τον Ιούνιο στην Τρούμπα στον Πειραιά (κυρίως) αλλά και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου της Αττικής (σ.σ. τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει «ανεπίσημα» τον περασμένο Απρίλιο από το δάσος του Κρούστα) με τη δική μας Ζωή Σγουρού να βρίσκεται στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας της δραματικής σειράς εποχής, που θα έχει την ίδια ονομασία με το βιβλίο και θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, σε σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Στο καστ των πρωταγωνιστών θα συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Η υπόθεση

Η νέα δραματική σειρά μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα