ΑρχικήΑθλητισμόςΠρωταγωνιστής ο ΝΑΣ Αγ. Νικολάου και στο «Chania Iron Challenge»

Πρωταγωνιστής ο ΝΑΣ Αγ. Νικολάου και στο «Chania Iron Challenge»

Από

Ημερομηνία

Το καλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών-τριών του έδειξε σε μια ακόμη διοργάνωση, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου και της ακαδημίας του «Agios on SUP», συμμετέχοντας στο «Chania Iron Challenge» και τον αγώνα Stund up Paddling-όρθιας σανιδοκωπηλασίας, που διεξήχθη για 7η φορά στις εγκαταστάσεις του, «Chania Surf Club», από τον αθλητικό σύλλογο ιστιοσανίδας & κυματολισθησης Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Ε.Ο.Κ.Κ. στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα, με τον τεχνικό αγώνα open (ανδρών – γυναικών – εφήβων – κορασίδων), Sprint open (ανδρών – γυναικών – εφήβων – κορασίδων), Διασυλλογικός αγώνας μεγάλων αποστάσεων + open (ανδρών – γυναικών – εφήβων – κορασίδων – παιδων – παγκορασίδων), Διασυλλογικός αγώνας μικρών αποστάσεων για παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών (ανάπτυξης), Αγώνας φουσκωτών σκαφών open (ανδρών – γυναικών), Αγώνας fun open (ανδρών – γυναικών).

Ο Ν.Α.Σ.Α.Ν. έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών-τριών του στον…εντός έδρας αγώνα «Agios Nikolaos on SUP», είχε δυνατή παρουσία με μια μεγάλη αποστολή, με διψήφιο αριθμό επίσημων συμμετεχόντων και αθλητές-τριες με δελτίο της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα ήταν σε σπριντ και τεχνικό οι Μπροκαλάκη Στέλλα (2006), Κοζύρη Κατερίνα (2009), Μαγραπιδάκη Ελίνα (2009), Ορφανάκης Μιχάλης (2009),  Θωμάς Λουμάι (2009), Φαρσάρης Εμμανουήλ (2009), Βογιατζή Ελπίδα (2010), Μπρόκος Γιώργος (2010), Φαρσάρης Νίκος (2011), Δημήτρης Γρηγοράκης (ενήλικας) τεχνικό και Μιχάλης Φαρσάρης (ενήλικας) μεγάλη απόσταση.

Στις παρουσίες του ΝΑΣΑΝ στο βάθρο, στο τεχνικό η Κατερίνα Κοζύρη βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί και την πρώτη θέση, με τρίτη τη Στέλλα Μπροκαλάκη.

Πρωτιά και για τον Νίκο Φαρσάρη που ήταν νικητής στα αγόρια, ενώ μια θέση πιο πίσω βρέθηκε ο Μάνος Φαρσάρης που ήταν δεύτερος.

Στο σπριντ η Κατερίνα Κοζύρη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στη δεύτερη θέση, ο Νίκος Φαρσάρης ήταν επίσης δεύτερος και ο Μάνος Φαρσάρης κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Πρόσφατα άρθρα