Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΝέο πεντάστερο κατάλυμα στην περιοχή της Ελούντας έλαβε έγκριση από το Υπουργείο...

Νέο πεντάστερο κατάλυμα στην περιοχή της Ελούντας έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης για υπαγωγή σε καθεστώς ενίσχυσης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το πλάνο της επιχείρησης «INSPIRE HISTORY CONCEPT ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «INSPIRE HISTORY CONCEPT», έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Γ΄ κύκλος), το οποίο αναφέρεται στην δημιουργία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων στην περιοχή Τσιφλίκι Ελούντας του Δήμου Αγίου Νικολάου, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, της Περιφέρειας Κρήτης.

Το πλάνο προβλέπει την δημιουργία πεντάστερου καταλύματος το οποίο θα είναι δυναμικότητος 30 δωματίων και 60 κλινών ενώ το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης βρίσκεται, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στα 3.480.102,20 ευρώ ενώ το συνολικό ενισχυόμενο κόστος βρίσκεται στα 3.477.613,52 ευρώ.

Στο επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης, χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης ύψους 1.106.823,26 ευρώ ενώ από την υλοποίηση της συγκεκριμένης επένδυσης θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας οι οποίες ανέρχονται σε 21,33 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα