Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚαλούνται να απομακρύνουν τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα

Καλούνται να απομακρύνουν τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνεχίζει ο Δήμος Αγίου Νικολάου την προσπάθεια εντοπισμού, επισήμανσης και προειδοποίησης των κατόχων των εγκαταλειμμένων οχημάτων, σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους, να τα απομακρύνουν τοποθετώντας τα σε ιδιόκτητους χώρους, διαφορετικά θα συλλεχθούν από τον εργολάβο στον οποίο έχει ανατεθεί το συγκεκριμένο έργο. Συνολικά 20 αυτοκίνητα και 30 δίκυκλα εγκαταλειμμένα σε δημόσιους χώρους έχει περισυλλέξει και απομακρύνει ο Δήμος από την αρχή του έτους.

Συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Μανόλη Λεμπίδη «επί τω έργω». Περίπου 15 αυτοκόλλητες ταινίες με την ένδειξη «Εγκαταλειμμένο» επικολλήθηκαν σε εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και 6 σε εγκαταλειμμένα δίκυκλα. Από τα περισσότερα εγκαταλειμμένα οχήματα έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας, τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους έχουν καταθέσει προκειμένου να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Πολλά από τα οχήματα αυτά από την ακινησία και έλλειψη συντήρησης δεν λειτουργούν πλέον και συνιστούν εστία ρύπανσης και υποβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα, όσα τουλάχιστον έχουν εγκαταλειφθεί σε δρόμους, καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης για κυκλοφορούντα οχήματα…

Μέσα σε 20-30 μέρες το πολύ από την ημερομηνία που είναι αναγραμμένη στο αυτοκόλλητο, ο ιδιοκτήτης τους θα πρέπει να τα απομακρύνει, αν δεν θέλει να τα πάρει ο γερανός και να πάει για διάλυση. Εάν το όχημα απομακρυνθεί θα παραμείνει σε χώρο συγκέντρωσης του εργολάβου, απ’ όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να απευθυνθεί και να το παραλάβει, μέσα σε ένα δεκαήμερο, καταβάλλοντας παράβολο 100 ευρώ, αλλιώς το όχημα μεταφέρεται σε χώρο διάλυσης, είπε ο αντιδήμαρχος.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα