Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΧριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022 - Το «Σπίτι του Άι Βασίλη»  

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022 – Το «Σπίτι του Άι Βασίλη»  

Από

Ημερομηνία

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου πρόκειται να διοργανώσει στις 23-24/12 και στις 27-30/12/2022, με ώρες λειτουργίας 18:00-20:00, το «Σπίτι του Άι Βασίλη» στο χώρο του Παλαιού Ειρηνοδικείου Αγίου Νικολάου, το οποίο θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους καθώς και το μοίρασμα των χριστουγεννιάτικων δώρων στα παιδιά των εκπαιδευτικών δομών και των σχολείων του Αγίου Νικολάου.

Για το σκοπό αυτό προσκαλεί εκπαιδευτικούς, δομές που ασχολούνται με παιδιά καθώς και τους Προσκόπους και τους Οδηγούς του Δήμου Αγίου Νικολάου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους,  έως τις 9 Δεκεμβρίου 2022, σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετάσχουν τόσο στη διοργάνωση, όσο και στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων με επίκεντρο το παιδί και το εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται στα τηλέφωνα επικοινωνίας του ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΝ (2841089513 & 2841021847 – Εσωτ. 2) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση polathorg@gmail.com

Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευτικού ή του εκπροσώπου της δομής, η επωνυμία της δομής, τηλέφωνο επικοινωνίας, ο τίτλος και οι λεπτομέρειες της πιθανής δράσης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Δημος Αγίου Νικολάου θα μοιράσει δωρα στα παιδιά μας.σε μας τους εργαζόμενους του δημου;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα