Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κριτσά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κριτσά

Από

Ημερομηνία

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίου Νικολάου ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Κυκλοφορίας για την τοποθέτηση οριζόντιας σήμανσης (αναγραφή επί του οδοστρώματος με λευκό χρώμα της λέξης STOP) και κατακόρυφης σήμανσης με την τοποθέτηση πινακίδας Ρ- 2, (υποχρεωτική διακοπή πορείας) πριν τη συμβολή της Ανώνυμης οδού με την Δευτερεύουσα Επαρχιακή οδό Κριτσά- Κρούστα. Για να έχουν προτεραιότητα τα οχήματα που κινούνται στην Δευτερεύουσα Επαρχιακή οδό Κριτσάς-Κρούστα.

Επίσης την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην Ανώνυμη οδό και από τις δύο πλευρές, λόγω της μεγάλης κλίσης του οδοστρώματος και της συμβολής της με την Δευτερεύουσα Επαρχιακή οδό Κριτσάς- Κρούστα.

Επιπλέον, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με τα συνεχώς παρκαρισμένα οχήματα στην συμβολή της επαρχιακής οδού Κριτσάς- Κρούστα (διπλής κατεύθυνσης) και της επαρχιακής οδού Κριτσάς- Καθαρού (μονής κατεύθυνσης με την κίνηση των οχημάτων να γίνεται από την επαρχιακή οδό Κριτσάς- Κρούστα) δυσχεραίνουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και δημιουργούν καθημερινά κυκλοφοριακά προβλήματα, εγκρίθηκε η εισήγηση για σηματοδότηση απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης σε συγκεκριμένο σημείο.

Πέρασαν ακόμη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σίσι (τοποθέτηση πινακίδων υποχρεωτικής διακοπής πορείας σε συμβολή ανωνύμων οδών προκειμένου να καθορίζεται η προτεραιότητα κίνησης των οχημάτων). Αλλά και η τοποθέτηση σήμανσης στον Πάνω Λούμα (στη δευτερεύουσα Επαρχιακή οδό Νεάπολη- Φουρνή- Βρουχάς που διέρχεται εντός των ορίων του οικισμού Πάνω Λούμα και είναι διπλής κατεύθυνσης να τοποθετηθεί πινακίδα Κ- 16 (κίνδυνος λόγω συχνής κίνησης παιδιών ) σε συγκεκριμένη θέση).

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα