Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άγιο Νικόλαο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Από την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής Δήμου Αγίου Νικολάου πέρασαν τα -ψηφισθέντα και από τις Επιτροπές Κυκλοφορίας και Ποιότητας Ζωής- εξής θέματα:

– Η μετατροπή της εσοχής επί της οδού Λασιθίου-πρώην στάση ΚΤΕΛ, σε στάση που θα εξυπηρετήσει την Αστική Συγκοινωνία που αναμένεται να λειτουργήσει στον Άγιο Νικόλαο μέσω της συνεργασίας ΚΤΕΛ Λασιθίου και Δήμου Αγίου Νικολάου στα τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου.

– Η δημιουργίας θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Λατούς, μετά από αίτηση πολίτη που κατατέθηκε λόγω της ύπαρξης πολλών καταστημάτων στην περιοχή.

– Η κατάργηση στάσης και στάθμευσης στην οδό Σοφ. Βενιζέλου και δημιουργία μιας θέσης Φορτοεκφόρτωσης- με την υποσημείωση κάτι αντίστοιχο να εξεταστεί αντίστοιχα και για την οδό 5ης Μεραρχίας.

– Η αίτηση οικογένειας για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης μπροστά από κατοικία στην Κορνάρου 3 για πρόσβαση παιδιού ΑμεΑ.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν τα ψηφισθέντα από την Επιτροπή Κυκλοφορίας θέματα:

– Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης (με τοποθέτηση πινακίδαςΡ-40) στην Κ. Παλαιολόγου στον Άγιο Νικόλαο, 5 μέτρα πριν τη συμβολή της με τις κάθετες οδούς Νίκωνος και Βτσίου για να μπορούν τα οχήματα που κινούνται στις παραπάνω οδούς να έχουν την κατάλληλη ορατότητα ώστε εισέρχονται με ασφάλεια στην Κ. Παλαιολόγου.

– Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην Φιλελλήνων 9, ώστε να μην εμποδίζεται η είσοδος και έξοδος των οχημάτων από το χώρο στάθμευσης ιδιοκτησίας

– Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην Τζορντάνο Μπρούνο από τη μία πλευρά και παραχώρηση δύο θέσεων στάθμευσης στην συγκεκριμένη οδό για τα υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομικής Δ/νσης Λασιθίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα