Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης
Δ. Βλασσάκης: Κανένα Νοσοκομείο δεν περισσεύει, οι σημερινοί “ήρωες” του ΕΣΥ γίνονται εύκολα αυριανοί επαίτες (βίντεο)
Η εταιρεία Γ. Πρατσινάκης α.ε. ζητά προσωπικό
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου – “Όραμά μας η ανάδειξη και ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος” (βίντεο)
Αυξημένες τιμές στη Κρήτη των συγκεντρώσεων ΑΣ10 ως αποτέλεσμα μεταφερόμενης σκόνης προς την περιοχή της Αν. Μεσογείου
Κρήτη: Πήγαν στο μίνι μάρκετ για να … κλέψουν
Αλλάζει ώρα την Κυριακή

Περού: Σε διαδικασία παύσης του προέδρου Πέδρο Καστίγιο το Κογκρέσο

Το Κογκρέσο του Περού, όπου κυριαρχεί η δεξιά, ενέκρινε χθες Πέμπτη ψήφισμα για την έναρξη διαδικασίας δίκης και πιθανής παύσης του προέδρου Πέδρο Καστίγιο, την τρίτη κατά σειρά αφότου ο πρώην δάσκαλος και συνδικαλιστής εξελέγη πέρυσι με κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Μόλις μερικές ώρες νωρίτερα χθες, αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) πρότεινε «πολιτική ανακωχή» της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας, καθώς δημοσιοποιούσε την προκαταρκτική έκθεσή της έπειτα από την επίσκεψή της στη χώρα των Άνδεων στα τέλη του Νοεμβρίου.

Η χώρα της Λατινικής Αμερικής βιώνει τα τελευταία χρόνια αλλεπάλληλες πολιτικές κρίσεις, με μόνιμο χαρακτηριστικό τη σύγκρουση αυτών των δύο εξουσιών. Γνώρισε, συμπεριλαμβανομένου του κ. Καστίγιο, πέντε προέδρους από το 2016, εξαιτίας διαδικασιών παύσης και παραιτήσεων.

Ο 53χρονος κ. Καστίγιο αντιμετωπίζει πέρα από τη διαδικασία στο κοινοβούλιο έρευνες ποινικής φύσης για έξι υποθέσεις διαφθοράς, στις οποίες ο ίδιος βλέπει απόπειρα των εισαγγελικών αρχών να τον ανατρέψουν «πραξικοπηματικά», μετά την αποτυχία των προηγούμενων προσπαθειών της δεξιάς να τον παύσει.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist