Αν σκεφτείτε να πάτε προς Ηράκλειο μεριά, να ξέρετε ότι η βενζίνη είναι πιο φτηνή στα πρατήρια του Αγίου Νικολάου. Το διαπιστώσαμε προ ημερών «ιδίοις όμμασι!».
Με την ευκαιρία, τώρα τις γιορτές, ας κάνουμε τα ψώνια μας στον Άγιο Νικόλαο. Η πόλη μας έχει πια απ’ όλα και σε εξαιρετικές τιμές. Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να αφήνουμε τα χρήματά μας οπουδήποτε αλλού. Ο πληθυσμός της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου δεν είναι μεγάλος και γι’ αυτό είναι ακόμη πιο επιβεβλημένο να ενισχύσουμε τη ντόπια αγορά.
Ακόμα και αν ένα προϊόν είναι λίγο πιο ακριβό στον Άγιο Νικόλαο, αξίζει να το πάρουμε από εδώ! Βοηθάμε έτσι την τοπική οικονομία καθώς, πολύ σημαντικό, τα χρήματά μας δεν επενδύονται σε άλλα μέρη και έτσι δημιουργούνται και νέες θέσεις εργασίας.
ΛΕΩΝ.Κ.