ΑρχικήΑθλητισμόςΠολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τους άντρες του Αγ. Νικόλαος...

Πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τους άντρες του Αγ. Νικόλαος Καλαθοσφαίριση

Από

Ημερομηνία

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει σήμερα την ομάδα αντρών του Άγιος Νικόλαος Καλαθοσφαίριση καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ηράκλειο ΟΑΑ που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα παιδιά του Γιάννη Δεμέτζου ήδη έχουν πραγματοποιήσει μεγάλη υπέρβαση βρισκόμενα στην 4η θέση με 8 νίκες και 5 ήττες, φέρνοντας άλλο αέρα στο Αγιονικολιώτικο στρατόπεδο, τονώνοντας το ηθικό και την ψυχολογία.

Το παιχνίδι με το Ηράκλειο όμως είναι πάνω από τις δυνάμεις τους και γι’ αυτό άπαντες στον Άγιο Νικόλαο με αυτογνωσία πάνε στο Λίντο για να αποκομίσουν μόνο κέρδη. Ότι αποτέλεσμα και να έρθει αυτό που μετράει είναι να είναι ανταγωνιστικός όσο μπορεί, όσο περισσότερο σε χρόνο, και να βάλει συστήματα και φάσεις δουλεμένες στην προπόνηση. Είναι από τα παιχνίδια που στους υπολογισμούς του προγράμματος για τη συνέχεια το έχεις χαμένο και πάς στο επόμενο για να υπολογίσεις νίκη, όπως για  παράδειγμα ο αγώνας με τον Κύδωνα εντός έδρας είναι ιδιαίτερα σημαντικός από βαθμολογικής άποψης. Με το Ηράκλειο το καλό που έχει είναι να παίξουν ανταγωνιστικά, να διαπιστώσουν πόσο μπορούν να σταθούν.

  • Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής (4/2):

Κλειστό Ρεθύμνου 19:00 Ρέθυμνο Cretan Kings-Πεδιάδα

Κλειστό Κλαδισού 16:30 Χανιά BC-ΟΑΧ

Κλειστό Αλικαρνασσού 18:00 Άσκηση-ΑΟΚ Ιεράπετρα

Κλειστό Χανίων 19:00 Κύδων-Ακαδημία

Κλειστό Λίντο 19:00 Ηράκλειο-Άγιος Νικόλαος

Κλειστό Μοιρών 19:00 Μεσσαρά-Ηρόδοτος

 

Πρόσφατα άρθρα