Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠαράκληση προς ΔΕΥΑΑΝ για άμεση λήψη μέτρων λόγω αδικαιολόγητων και επαναλαμβανόμενων βλαβών...

Παράκληση προς ΔΕΥΑΑΝ για άμεση λήψη μέτρων λόγω αδικαιολόγητων και επαναλαμβανόμενων βλαβών του δικτύου και απώλειας νερού

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Διαμαρτυρία για τις επαναλαμβανόμενες βλάβες του δικτύου και απώλειας νερού εκφράζει κάτοικος του Δήμου Αγίου Νικολάου προς την ΔΕΥΑΑΝ που προκαλούνται από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Απέστειλε στη φόρμα επικοινωνίας του ΔΕΔΔΗΕ το παρακάτω κείμενο και παρακαλεί για την άμεση λήψη νομικών ή άλλων μέτρων από τη ΔΕΥΑΑΝ, ώστε να τερματιστεί η οικονομική και με κάθε τρόπο επιβάρυνση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου Αγίου Νικολάου με τις συνεχείς και πολύωρες διακοπές ύδρευσης με ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ.
Κείμενο ενημέρωσης προς κεντρικές υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ:
“Επικοινωνώ μαζί σας για μια απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και η οποία οφείλεται σε έργα που πραγματοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου.
Συγκεκριμένα, 1-2 φορές κάθε εβδομάδα, ο δήμος μας που είναι τουριστικός, οι επισκέπτες του και οι μόνιμοι κάτοικοι, μένουμε χωρίς νερό, επειδή τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ σπάζουν τους αγωγούς της τοπικής εταιρείας ύδρευσης, ΔΕΥΑΑΝ.
Μάλιστα, για το κομμάτι που παρουσιάζει βλάβη και ανάγκη επισκευής και είναι καινούργιο, οι πολίτες του Δήμου έχουν ήδη επιβαρυνθεί οικονομικά για την αντικατάσταση του και τώρα επιβαρύνονται επαναλαμβανόμενα για την επισκευή του, με ευθύνη και αδιαφορία της τοπικής υπηρεσίας του ΔΕΔΔΗΕ.
Έχω επικοινωνήσει με την ΔΕΥΑΑΝ και με πληροφόρησαν πως έχουν ενημερώσει τον ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου για την κατάσταση, η οποία όμως απαραδέκτως συνεχίζεται και σταθερά επαναλαμβάνεται.
Παρακαλώ ως διοίκηση του οργανισμού να επιβλέψετε την τοπική σας υπηρεσία, για το κατά πόσον τα συνεργεία που έχουν επιφορτιστεί με τα έργα της ΔΕΥΑΑΝ είναι ΕΠΑΡΚΩΣ στελεχωμένα με ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ προσωπικό ή απαραίτητα μηχανήματα, αλλά και για την ορθή εκτέλεση του έργου στο εξής, χωρίς προβλήματα για την πόλη και τους κατοίκους.
Έχω την βεβαιόιτητα ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα που να τον εμποδίζει να πραγματοποιεί ποιοτικές εργασίες και να συνεργάζεται με αξιόπιστα συνεργεία.
Σε περίπτωση συνέχισης του προβλήματος, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου, ως κάτοικος της περιοχής που βλάπτεται, ενώ έχω ενημερώσει και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Με εκτίμηση

Ζαμβία Παγκάλου”
melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα