Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΤο 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στην πόλη TorresNovas της Πορτογαλίας

Το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στην πόλη TorresNovas της Πορτογαλίας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας πραγματοποίησαν  κινητικότητα Erasmus+ στην πόλη Torres Novas  της  Πορτογαλίας από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις 4 Μαρτίου 2023. Η κινητικότητα έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ΚΑ229, με κωδικό  2020-1-IT02-KA229-079075_5  και τίτλο: “RIVERS”».

Πρώτη μέρα για τo Rivers στην Πορτογαλία στην πόλη Torres Novas.  Συνάντηση στο Σχολείο και επίσκεψη  στο  Reserva Natural do Paul de Boquilobo κοντά στον ποταμό Almonda.

Δεύτερη Ημέρα. Οι ομάδες επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία της επικράτειας και το Nazaré, όπου μπορείς να βρεις τα υψηλότερα κύματα στον κόσμο.

Τρίτη μέρα. Μετά την επίσκεψη στον ποταμό Almonda και την Alviela Water Springs η ομάδα επισκέφθηκε το Serras de Aire και το Φυσικό Πάρκο Candeeiros. Στο τέλος επισκεφτήκαμε το Κέντρο Επιστημών  Alviela και τις σπηλιές του Σαντ’ Αντόνιο.

Τέταρτη μέρα. Επίσκεψη στην πόλη  Tomar, τον ποταμό και τις βιομηχανίες που συνδέονται με το σύστημα ύδρευσης της πόλης.

Πέμπτη μέρα. Άφιξη στη Λισαβόνα. Περιήγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Rivers είπαν αντίο στο τέλος της ημέρας. Αυτό είναι το τέλος της κινητικότητας στην Πορτογαλία. Ευχαριστούμε τις οικογένειες για τη φιλοξενία των μαθητών/τριων.

Η Παιδαγωγική Ομάδα Erasmus + του 1ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=hbLXuT-c6rw

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα