Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΕκλογέςΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥΗ Μαρία Μαρκάκη-Φαζού υποψήφια με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Η Μαρία Μαρκάκη-Φαζού υποψήφια με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η  «Συνεργασία Δημοτών» και ο επικεφαλής της Θωμάς Χαριτάκης παρουσιάζουν την υποψηφιότητα της Μαρίας Μαρκάκη-Φαζού. Στο βιογραφικό της αναφέρει:

Γεννήθηκα στα Κάτω Καστελλιανά Ηρακλείου. Φοίτησα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων.  Από το 1980 ζω στον Άγιο Νικόλαο όπου και εργάστηκα ως Ξενοδοχοϋπάλληλος. Διετέλεσα Γραμματέας του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου επί πολλά έτη και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, καθώς και Αναπληρωματική Γραμματέας της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού. Είμαι  Γραμματέας στο Σύλλογο Φροντίδας Μητρότητας «Παναγία η Παντάνασσα».

Παντρεμένη με τον Μανώλη Φαζό και έχω μια κόρη τη Στέλλα-Ρεβέκκα και δύο εγγόνια.

Συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή με το ψηφοδέλτιο του Θωμά Χαριτάκη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» με ευαισθησία και συνέπεια για το μέλλον του Δήμου μας.

Αγωνίστηκα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων απέναντι στην εργασιακή εκμετάλλευση, με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθηση. Συμμετείχα σε δράσεις ενεργοποίησης των πολιτών με σθένος και αποφασιστικότητα. Αντιδρώ στο ζοφερό κοινωνικό σκηνικό της απαξίωσης της ανθρώπινης ύπαρξης και θέτω στόχο την προάσπιση του ανθρώπου την αλληλεγγύη και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.  Με όλες τις δυνάμεις μου επιθυμώ να συμβάλω σε θέματα τουρισμού και κοινωνικής βοήθειας, για την ανάπτυξη δομών προστασίας αλλά και ευημερίας του τόπου μας. Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή, πρέπει να αγρυπνούμε για μα μην εξαφανιστεί ο πολιτισμός και οι ελευθερίες μας.

Δύναμη μας η ψήφος σας!

Υπόσχεση θα ληφθούν υπόψη οι προτάσεις σας για ένα καλύτερο Δήμο που αξίζουμε όλοι μας. Συνεργασία με συμπολίτες, συνεργάτες μας και όχι αντιπάλους.  Χωρίς τοξικότητα με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της πόλης, αλλά και της περιφέρειάς μας. Με σεβασμό στο περιβάλλον και τους ανθρώπους του. Λάθη και παραλείψεις μπορούν να εξαλειφθούν.

Σας χρειαζόμαστε όλους τους συμπολίτες, δεν περισσεύει κανείς. Μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, πολιτικά βαρίδια και συμφέροντα όλοι μαζί μπορεί να συμπορευτούμε και να σχεδιάσουμε τον Δήμο που θέλουμε. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δίδονται για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τους ανθρώπους και τον τόπο μας. Στασιμότητα και προχειρότητα δεν ταιριάζουν σε μια κοινωνία που επιθυμεί να είναι προοδευτική. Επιθυμούμε την αξιοποίηση όλων των πολιτών, κάθε ηλικίας, με τη συνεργασία, την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Θα βελτιώσουμε τις υποδομές όχι μόνο στην πόλη αλλά και στα χωριά μας και θα διαμορφωθούν κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί η ύπαιθρος, να παραμείνουν οι νέοι στον τόπο τους, να μην ερημώνονται τα χωριά μας.

Οι καλές προθέσεις υπάρχουν.

Βοηθήστε μας για την υλοποίηση τους με την προτίμησή σας.

Οι ιδέες και οι πράξεις σας είναι σεβαστές.

Συμβάλλετε στην υλοποίηση των στόχων μας .

Μετά την ανακοίνωση των προγραμματικών μας θέσεων, παρακαλούμε να υποβάλλετε τις απόψεις σας.

Υποσχόμαστε να ληφθούν σοβαρά υπόψη μας.

Η ψήφος σας θα είναι τιμή μας!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα