Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΕκλογέςΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥΟ Νίκος Ραπανάκης υποψήφιος με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Ο Νίκος Ραπανάκης υποψήφιος με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η  «Συνεργασία Δημοτών» και ο επικεφαλής της Θωμάς Χαριτάκης παρουσιάζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Ραπανάκη. Στο βιογραφικό του αναφέρει:

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο στις 23/4/1965. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου το 1982 και σπούδασα Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών από το Πανεπιστήμιο: Saint John’s University, NY, των Η.Π.Α. Έχω δύο παιδιά και από το 2013 μένω μόνιμα στην γενέτειρα μου στον Επάνω Λούμα. Είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας Λούμα από το 2015.

Συμμετέχω στον δημοτικό συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών» για να έχει η Κοινότητα Λούμα την καλύτερη εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί ο επικεφαλής του συνδυασμού Θωμάς Χαριτάκης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη με την ευαισθησία του στις μικρές κοινότητες του Δήμου μας, το πάθος και την αγάπη του για τον Δήμο μας, τις γνώσεις του και κύρια με το ΟΡΑΜΑ του για το αύριο, μεταδίδοντας μου τον ενθουσιασμό του για έναν νέο Δήμο – πρότυπο.

Η επιθυμία μου είναι να αποκτήσει η Κοινότητα Λούμα την πιο σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά τις τηλεπικοινωνίες (τηλεοπτικό σήμα, και διαδίκτυο) ώστε να βελτιωθεί η διαβίωση των κατοίκων της κοινότητας. Να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συγχωριανών μου όσο αφορά την καθαριότητα, την συγκοινωνία, το σύστημα ύδρευσης και άρδευσης, την συντήρηση αγροτικών και επαρχιακών δρόμων, την άμεση αποκατάσταση των ζημιών ύδρευσης, ηλεκτρικού, και τηλεπικοινωνιών. Να υπάρξουν τέλος, όλες οι απαραίτητες υποδομές ώστε η Κοινότητα μας να παρέχει στους κατοίκους της όλα τις προϋποθέσεις για μια άνετη και πολιτισμένη διαβίωση.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα