ΕΣΠΑ

Champions League: Η Γαλατασαράι «βύθισε» κι άλλο τη Γιουνάιτεντ – Κέρδισε μέσα στο Μάντσεστερ 3-2

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με το ίδιο σκορ (3-2) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» τη Νάπολι σε ένα ματς με «τρελό» ρυθμό κι απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων, ενώ η Λανς «λύγισε» την Άρσεναλ με 2-1.

Απίστευτα παιχνίδια σε εξέλιξη, σασπένς και πάρα πολλά γκολ περιελάμβανε το πρώτο σκέλος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με τη Γαλατασαράι να ρίχνει τη… βόμβα της ημέρας μετά το σπουδαίο διπλό που σημείωσε στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο τους «κόκκινους διαβόλους». Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με το ίδιο σκορ (3-2) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» τη Νάπολι σε ένα ματς με «τρελό» ρυθμό κι απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων, ενώ η Λανς «λύγισε» την Άρσεναλ με 2-1 (και μάλιστα) με ανατροπή, υποχρεώνοντας τους «κανονιέρηδες» στην πρώτη εφετινή ήττα τους σε όλες τις διοργανώσεις. Με ανατροπή (2-1) νίκησε και η Μπάγερν στην Κοπεγχάγη, ενώ η Αϊντχόφεν «έσωσε» τον έναν βαθμό απέναντι στη Σεβίλ (2-2) με γκολ του Τέζε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γαλατασαράι έγραψε Ιστορία, καθώς νίκησε για πρώτη φορά επι αγγλικού εδάφους, παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 17′ με τον Χόιλουντ. Ο Ζαχά έφερε το ματς στα ίσα στο 23′, για να ακολουθήσει άλλο ένα γκολ από τον Χόιλουντ στο 67′. Τα ολέθρια σφάλματα στην άμυνα των γηπεδούχων έδωσαν στο 71′ την ευκαιρία στον Ακτούρκογλου να ισοφαρίσει ξανά για τους Τούρκους, για να ακολουθήσει το χαμένο πέναλτι (άουτ) του Ικάρντι στο 78′, σε μία φάση που ο Ονάνα «πούλησε» την μπάλα, κι ανάγκασε τον Κασεμίρο να κάνει παράβαση μέσα στην περιοχή, εισπράττοντας την κόκκινη κάρτα. Ο Ικάρντι, ωστόσο, πήρε το… αίμα του πίσω στο 81′ μετά από ακόμη ένα λάθος του Ονάνα, χαρίζοντας στην τουρκική ομάδα ένα τεράστιο τρίποντο, την ώρα που η Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμη ούτε… βαθμό στον 1ο όμιλο.

Στη Νάπολι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Όστιγκαρντ, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης «γύρισε» το σκορ χάρις στα τέρματα των Βινίσιους (27′) και Μπέλινγκχαμ (34′). Ο Ζιελίνσκι με πέναλτι έφερε ξανά ισορροπία στον αγώνα στο 54′, όμως το σουτ του Βαλβέρδε στο 78′ αφού χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, βρήκε ακολούθως στην πλάτη του Μερέτ και χάρισε στους Μαδριλένους ένα διπλό… πρωτιάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist