Σε μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό του προχώρησε ο ΑΟΑΝ, όπως έκανε γνωστό με την ακόλουθη ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, κάνει γνωστή την προσθήκη του Νεκτάριου Αζίζι, στο δυναμικό της ομάδας.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα προστεθεί στην επιθετική μας γραμμή, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και κίνησε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ο οποίος τον πήρε στην ομάδα της Κ17, γυρίζοντας στην Κρήτη για τον ΟΦΗ και την ομάδα της Κ19, για να επιστρέψει στη συνέχεια στον Εργοτέλη, ως επαγγελματίας. Η συνέχεια τον βρήκε στη Γ’ εθνική με τον Αλμυρό, τον Πόρο, τον Γιούχτα με τον οποίο στέφθηκε και πρωταθλητής, για να μετακινηθεί στη συνέχεια στο Ρέθυμνο για την Επισκοπή, ενώ την περσινή σεζόν ανήκε στον ΑΟ Τυμπακίου.
Τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε με υγεία, να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας τη νέα σεζόν 2025/2026 στις διοργανώσεις τις οποίες θα συμμετάσχει.
Για την απόφαση του να αγωνιστεί με το μπλε αστέρι, ο Αζίζι, ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα το να αγωνιστώ στον ΑΟΑΝ, μια ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της. Η προσέγγιση και ο τρόπος που μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την προσπάθεια μας τη νέα σεζόν και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, με μεγαλύτερο φυσικά την επιστροφή της ομάδας στη Γ’ εθνική».