Η Λιάννα Κουργιαντάκη υποψήφια με τη «Συνεργασία Δημοτών»
Ονομάζομαι Λιάννα Κουργιαντάκη. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά γεγονός που υποδηλώνει την ενεργητικότητα μου και τη πρόθεση μου για ουσιαστική προσφορά στον δήμο μας.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον τόπο μας, τον Άγιο Νικόλαο, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια είμαι κάτοικος στην κοινότητα Μέσα Λακωνίων στο χωριό Φλαμουριανά όπου και διαμένω με τον σύζυγο μου και την μικρή μας κόρη.
Το 2015 εξελέγην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου όπου και ολοκλήρωσα την θητεία μου έως το 2017 χωρίς όμως αυτό να ανακόψει την επιθυμία μου για εθελοντική προσφορά έως και σήμερα στον τόπο που διαμένω.
Η ψήφος σας θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη ώστε να συνεισφέρω ενεργά στην κάλυψη των αναγκών που χρήζουν στην κοινότητα μας. Υπόσχομαι να σταθώ αντάξια των προσδοκιών όσων δηλώσουν την προτίμησή τους στο πρόσωπο μου.