Ο Αλέξανδρος Σκύβαλος είναι υποψήφιος με την Ενωτική Κίνηση Πολιτών. Στο βιογραφικό του αναφέρει:
Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1983 όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι πατέρας 2 κοριτσιών της Μαίρης 10 ετών και της Μαρίνας 8 ετών.
Τελειώνοντας της σπουδές μου το 2005 ως φοροτεχνικός, επέστρεψα στον Άγιο Νικόλαο όπου ασχολήθηκα με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Από το 2011 βρισκόμουν στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και δικτύων, στις δύο μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών ως Shop manager και υπεύθυνος εταιρικών πελατών, ειδικότητες οι οποίες μου πρόσφεραν τεράστια εμπειρία στην διαχείριση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και των ψηφιακών εργαλείων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Σήμερα εργάζομαι στον ξενοδοχειακό κλάδο σε μία από τις μεγαλύτερες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τουρισμό.
Η ενασχόληση μου στα κοινά από την εφηβική μου ηλικία σε συλλόγους και τοπικά σωματεία ήλθε να ενισχυθεί με την ένταξη μου στο γονεϊκό κίνημα με την ενεργή συμμετοχή μου στα Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και της Ένωσης Γονέων Δήμου Αγίου Νικολάου.
Η αγάπη για τον τόπο μου μαζί με την ανάγκη για παραγωγή – προαγωγή διαχρονικά στέρεων ιδεών και αξιών όπως η ισότητα – ισονομία- διαφάνεια, είναι βασικοί λόγοι που με κάνουν να ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και με την σειρά μου να τιμήσω την επιλογή σας.
“Μαζί για το αύριο του Δήμου μας”