Ο Γιώργος Κεφαλούκος είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «στην ΠΡΑΞΗ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Αλεξάκη.
Στο βιογραφικό του αναφέρει:
Ονομάζομαι Κεφαλούκος Γιώργος. Ζω και εργάζομαι μόνιμα στη πόλη του Αγίου Νικολάου. Είμαι παντρεμένος με την Κατιάννα Κλώντζα και έχουμε ένα παιδί.
Είμαι απόφοιτος της σχολής γεωπονικών επιστημών της Φλώρινας του Παν/μιου Δυτ Μακεδονίας. Από το 2014 έως το 2019 απασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα του τουρισμού στην εταιρία Nostos Cruises. Ακολούθως με κέρδισε η επιχειρηματικότητα και με τη σύζυγο μου δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εστίασης όπου από το 2018 διατηρούμε το μεζεδοπωλείο “Η Ρόζα” στη κεντρική πλατεία της πόλης. Επίσης πρόσφατα ιδρύσαμε την εταιρία χημικών κ μικροβιολογικών αναλύσεων “Grekochem” που και αυτή δραστηριοποιείται στον Άγιο Νικόλαο αλλά και σε ολόκληρη τη Κρήτη.
Είμαι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εστίασης Αγίου Νικολάου. Ήδη από την εφηβική ηλικία ξεκινάει η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Αρχής γενομένης με τον φοιτητικό συνδικαλισμό. Έχω διατελέσει επί σειρά ετών γραμματέας της ΠΑΣΠ Φλώρινας και στέλεχος της Ν. ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης μέλος πολιτικών γραφείων πρώην βουλευτών κ υπουργών του κόμματος. Παρών πάντα στους αγώνες των νέων και του φοιτητικού κινήματος σε δύσκολες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συγκυρίες για τη χώρα.
Η ενασχόληση μου με τη τοπική αυτοδιοίκηση προκύπτει για εμένα σαν φυσική συνέχεια του ενδιαφέροντος μου για τα κοινά. Αρκούσε μόνο η παρότρυνση και η τιμητική πρόταση ενός ανθρώπου που κατά κοινή ομολογία αποτέλεσε ένα από τους ποιο επιτυχημένους αντιδημάρχους του δήμου μας επί σειρά ετών. Αυτός δεν είναι άλλος από το Χάρη Αλεξάκη που ο ζήλος του, το ήδη έργο του και το όραμα του για ένα καλύτερο δήμο δε μπορούσαν να με βρουν αμέτοχο σε αυτή τη προσπάθεια.