Σήμερα το πρωί γύρω στις 9:00 ο Δήμος Αγίου Νικολάου ξεκίνησε παρεμβάσεις αναβάθμισης του οδοστρώματος σε ένα κρίσιμο σημείο της πόλης: στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο τμήμα της εισόδου του Αγίου Νικολάου. Οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Δημόσιου Χώρου, κ. Νίκου Καμινογιαννάκη ο οποίος ήταν παρών στο σημείο για να διασφαλίσει την ορθή και ομαλή υλοποίηση του έργου.
Η εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ βρέθηκε επί τόπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Καμινογιαννάκη ο οποίος δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή καταβάλλει συνεχείς και συστηματικές προσπάθειες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ειδικά για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Αναφερόμενος ειδικότερα στο συγκεκριμένο έργο εξήγησε ότι η κατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Καραμανλή αποτελούσε επί πολλά χρόνια ένα πρόβλημα που προκαλούσε δυσκολίες στους οδηγούς. Σήμερα, αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται ουσιαστικά μέσα από στοχευμένες τεχνικές παρεμβάσεις.
Ο Αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι οι εργασίες έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας, με την πρόβλεψη να έχουν περατωθεί έως τις 2 το μεσημέρι. Τόνισε ότι παρεμβάσεις γίνονται και σε άλλες κοινότητες του Δήμου σε συνεργασία τόσο με τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας όσο και με συνεργία εργολάβων έργων. Παράλληλα θέλησε μέσα από την εφημερίδα μας, να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου αλλά και τον Δημοτικό Αστυνομικό που βοήθησαν στην ρύθμιση της κυκλοφορίας μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών ενώ έκανε έκκληση για την κατανόηση των πολιτών όσον αφορά την προσωρινή ταλαιπωρία.