Από τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου συνάντηση του Δ.Σ. με την Λαϊκή Συσπείρωση στα πλαίσια των συναντήσεων του Δ.Σ. με όλους τους φορείς της πόλης.
Συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τα εμπορικά καταστήματα, τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.
Μερικά από τα θέματα είναι η ανάπλαση που γίνεται, οι χώροι στάθμευσης, η μετακίνηση σε όλες τις τουριστικές περιοχές του Δήμου μας και της πάνω πόλης, ο περιφερειακός δρόμος για να μην περνούν φορτηγά και βυτιοφόρα από κεντρικά σημεία της πόλης, για το θέμα που καίει όλους μας και είναι η υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας και πολλά άλλα.
Ευχαριστούμε την Λαϊκή συσπείρωση και προσωπικά των κ. Συμεωνίδη για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και ελπίζουμε στην καλή συνεργασία.
Ο πρόεδρος Κ. Παπαδάκης
Η γραμματέας Μ. Αεράκη